Všechny fotografie: Marie Měchurová
Nezapomenutelná dovolená s vnoučaty u moře v Itálii
2. 4. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
5.4.2022 18:07
Maruško, moc hezké zážitky z dovolené s vnoučaty. A k tomu nádherné fotky, budou mít na co vzpomínat a vy také.
Jitka Mošovská
4.4.2022 18:09
V Itálii jsme byli před několika lety na dovolené v září, již to tam bylo smutné. Navštívili jsme také Benátky, náměstí sv. Marka, na dlažbě bylo asi 10 cm vody a začalo znovu pršet. Byli jsme schovaní v budově, kde právě vyváželi na vozíku, do restaurace čerstvě upečenou pizzu. Ta vůně! Dodnes mám vzpomínku, na krásný deštník právě z Benátek.
Soňa Prachfeldová
4.4.2022 13:02
Děti mají skvělé prarodiče a všichni dohromady máte nezapomenutelné dojmy. Maruško, krásné fotky.
Irena Mertová
4.4.2022 09:53
Mám ráda Caorle i Benátky a vůbec Itálii, ale zdá se, že se tam kvůli zdraví už nevypravím... Hezké fotky.
Hana Práglová
4.4.2022 07:42
Máme - li u sebe někoho, koho máme rádi a vídíme ho málo, je každá dovolená krásná!! V itálii jsem byla v horách. Benátky ani Řím jsem neviděla.
Jana Šenbergerová
3.4.2022 09:57
V Itálii jsem nebyla, ale zrovna teď je tam moje vnučka. Jsem zvědavá na její postřehy a zážitky. Je vidět, že jste si to tam pěkně užívali. Je hezké mít mít s vnoučaty neobvyklé společné zážitky.
Marie Ženatová
3.4.2022 05:18
Milá Maruško díky moc za zajímavý článek. S manželem a nejstarší vnučkou jsme byli poprve v Itálii - Bibione v roce 1996. Moc se nám tam líbilo, takže po delší době jsme tam už jeli společně s třemi vnoučátky, dcerou a snachou - bylo nás z naší rodiny skutečně hodně, obsadili jsme značnou část autobusu - tehdy jsme si vezli hlavně jídlo s sebou. Pro nejmladšího vnoučka jsme měli pro jistotu s sebou i lehký dětský kočárek a při výletu do Benátek jsme se při výstupu a sestupu po mnoha schodech střídali u jeho přenášení. Foťáček jsem bohužel tehdy neměla, tak nám všem zůstalo jen mnoho nevšedních společných, ovšem někdy i tragikomických "krkolomných a nepředvídaných zážitků a situací." Ovšem po těch mnoha létech už vzpomínáme na všechno jen a jen s úsměvem*
Eva Mužíková
2.4.2022 23:15
Maruško, fotky s popiskami mne moc potěšily. V Caorle jsem byla dvakrát, bylo to mé první setkaní s mořem. Vnoučata budou jistě na dovolenou s vámi vzpomínat.
Marie Seitlová
2.4.2022 21:46
Maruško, při čtení tvého pěkného článku jsem si vzpomněla na mou dovolenou v Itálii. Máš kromě vzpomínky i krásné fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci