Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
18.7.2022 16:26
Díky za článek. Oba jsou fantastičtí zpěváci, nehledě k tomu, čím si paní Marta prošla a i Václav Neckář s nemocemi. Mám je oba moc ráda, provázeli mě mým mládím a vlastně dodnes. Hodně zdraví oběma.
Eliška Murasová
17.7.2022 15:33
Vlaďko, parádní článek i fotky. I mé mládí hodně poznamenaly písně Marty. Po přečtení článku jsem si šla pustit "Lampu", ´vždycky mě fascinovalo, jak to zpívala. Musel to být pro tebe neopakovatelný zážitek, díky, že ses podělila.
Alena Švancarová
16.7.2022 23:00
Marta Kubišová - legenda s nádherným hlasem.Silná žena.
Jana Šenbergerová
16.7.2022 19:52
Píseň Loudá se půlměsíc je nezapomenutelně spojen s mými tanečními a následnými plesy. Díky za hezký článek i krásné fotografie.
Jan Zelenka
16.7.2022 19:51
Takový zážitek bych také chtěl mít. Muselo to být působivé.
Daniela Řeřichová
16.7.2022 09:48
Musel to být silný zážitek, H. Holišová zpívá nádherně. Já jsem bohužel lístky nesehnala. Marta Kubišová je nejen úžasná zpěvačka, ale také statečná a skromná žena. Těší mě, že jsme ji v rámci festivalu Mene Tekel předali v roce 2015 Cenu Dáma české kultury. S Václavem Neckářem jsem spolupracovala jako dramaturg, když hrál Kocoura v botách. Naposledy jsem byla účastníkem úžasného koncertu Bacily 14. února 2019 v Divadle bez zábradlí. Obdivuhodný je také silný bratrský vztah Jana a V. Neckářů. Díky za osobnosti, které nechaly stopu v našem srdci. :-)
Alena Tollarová
16.7.2022 08:21
Děkuji za tento článek. Jako fanynku obou a Václava Neckáře zvlášť mě potěšil. Viděla jsem fotografie Marty a Vaška na fb fan klubu a mrzí mě, že se na představení nedostanu. Jistě to byl zážitek s nestárnoucími písničkami.
Blanka Lazarová
16.7.2022 07:49
Kdysi bylo Golden Kids v Brně. Moc pěkný koncert. Martu i Vaška mám moc ráda dodnes. A Hanku Holišovou jsem viděla jako Edith Piaf v Brně u Mrštíků. Silný zážitek plný emocí.