Všechny fotografie: Anna Potůčková
Dožínky 2022 v Holešově
30. 8. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
2.9.2022 19:04
Nikdy jsem podobnou slavnost nezažila, moc jsem si užila parádní fotodokumentaci.
Marie Ženatová
1.9.2022 08:59
Milá Aničko moc děkuji za milý článek a překrásné - hlavně nádherné krojované fotografie dětí*
Naděžda Špásová
31.8.2022 19:06
Aničko, tam muselo být fakt veselo a plo. To zrovna není moje parketa, fotek je požehnaně a jsou moc pěkné.
Jana Šenbergerová
31.8.2022 18:01
To byla paráda! Krásný dožínkový věnec, kroje, koně, kočáry a nadšení lidé. To se ti, Aničko, povedlo pěkně zachytit slovem i obrazem.
Jitka Hašková
31.8.2022 14:02
To je úžasné, že se takové zvyky obnovily a žijí. Děkuji za článek a fotodokumentaci. Nejvíc mě nadchly ty malé děti, to je dobře, že roste další generace, která to ponese dál.
Zdenka Soukupová
31.8.2022 13:33
Když jsem byla malá, dožínky u nás bývaly. Ale oproti těm popsaným byly velice chudé. Jen výzdoba v hospodě a tancovačka. Moravanům závidím jejich krásné krojované akce s průvody po obci a lidovou muzikou. Na několika jsem byla a je to fakt nádhera. Aničko, díky za krásné fotky.
Marie Seitlová
31.8.2022 13:29
Aničko, krásné fotky z dožínek. Nikdy jsem tuto slavnost neviděla, tak ti děkuji za článek.
Jan Zelenka
31.8.2022 10:36
Kdysi dávno, jako dítě, jsem u nás na vsi jedny dožínky viděl . Ale k tomu, co píšeš, Aničko, měly hodně daleko.
Blanka Lazarová
31.8.2022 07:11
Aničko, pěkné. Na dožínkách jsem ještě taky nebyla. Tak aspoň virtuálně. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci