Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Jana Porcalová
						26.9.2022 18:08
						Sice jsme si tak trochu nerozuměli, ale nevadí. Stejně děkuju.

Soňa Prachfeldová
						25.9.2022 22:00
						Hezké moc, příroda bude odpočívat a opět vstane v plné kráse po zimních dnech 

Blanka Lazarová
						25.9.2022 08:11
						Hezké, líbí se mi a líbí se mi také komentář Zuzky a Jany. Díky. 

Rostislav Mraček
						24.9.2022 20:40
						Jééé, to je tak hezké!

Jana Šenbergerová
						24.9.2022 19:12
						Vždycky mě potěší, když se objeví něčí báseň. Mám je ráda. Netřeba se bát, že budeme spát. Kdo se trochu prospí, může zase vstát.

Jana Šenbergerová
						24.9.2022 19:12
						Vždycky mě potěší, když se objeví něčí báseň. Mám je ráda. Netřeba se bát, že budeme spát. Kdo se trochu prospí, může zase vstát.

Anna Potůčková
						24.9.2022 12:34
						Spát, spát a spát.....to bych ještě nechtěla a ve svém životě bych ráda ještě spoustu podzimů prožila. Básnička je hezká i když je nostalgická. Na jaře budou růst nové lístky, aby zase na podzim opadly a tak stále dokola ......

Zuzana Pivcová
						24.9.2022 12:24
						My jsme jako žáčci sbírali na podzim barevné listy z různých stromů a vkládali je do knížek. Bylo hezké prohlížet si je jako uschlé. Vše má svůj půvab. I suchý lístek o něčem vypovídá a dá se z něj mnoho vyčíst. Život je věčný, i když v jiné podobě, jen je třeba mu alespoň trochu rozumět. Moc děkuji.

Jan Zelenka
						24.9.2022 10:28
						Hezká báseň, byť není třeba padat příliš brzy. 

Dalibor Polanský
						24.9.2022 08:54
						Ještě nechci spadnout :) Nostalgická, ale hezká báseň.