Ilustrační foto: Pixabay
Přátelství
17. 11. 2022Na mě se můžeš spolehnout aneb máš-li dobrého přítele, máš víc, než on!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
17.11.2022 12:47
Moc pěkný článek. Vzpomínky na dětství na vesnici, kdy jsme byli v létě i v zimě dlouho venku s dětskými partami, chodilo se na třešně nebo za jiným dobrodružstvím, zimní bruslení na rybníku za svitu hvězd a jiné radovánky, to přikrášlené není, tak to bylo.
Blanka Lazarová
17.11.2022 11:48
Také to tak mám. I když se s některými kamarádkami dlouho nevidím, je to pak jako bychom se viděli včera.
Eva Klímová
17.11.2022 11:26
mám kamarádku - přítelkyni a dnes už skoro sestru od července 1974 /48 let/ a nikdy jsme se nepohádaly , nevidíme se často , telefonujeme si denně a sdílíme radosti a strasti naše i celé rodiny , můžeme se na sebe spolehnout ve všem , je to fajn .
Alena Velková
17.11.2022 10:40
Hezké vzpomínky...Kamarády nemusíme vidět třeba několik let, ale když je potřeba, stojíme při sobě a pomůžeme si.
Vladislava Dejmková
17.11.2022 10:27
Hezké vzpomínky jsou jednou z radostí vyššího věku. Člověk by si je měl hýčkat a je dobré, když se o ně umí podělit.
Jan Zelenka
17.11.2022 10:22
Moc hezké a příjemné vzpomínky. měl jsem v mládí něco podobného s kamarádem Jirkou. Máme na co vzpomínat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci