Všechny fotografie: Věra Ježková
Místo mého srdce – můj domov
24. 1. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
24.1.2023 16:54
Věrko máš jak píšeš a i z fotografií to tak působí doma útulně. Troufám si tvrdit že domov je pro každého z nás místem našeho srdce, kde je nám dobře, kde se cítíme v bezpečí a kde odpočíváme jsme-li unavení, nemocní a to nejen na těle ale také na duši. Přeji Ti hodně zdraví, aby jsi si toho svého domova ještě velmi dlouho a ve zdraví užívala.
Zuzana Pivcová
24.1.2023 16:45
Kdysi jsem tu o svém malém bytě v Praze psala, že je takový atypický. Nyní mám překvapivě už delší dobu domov v jižních Čechách. A co bude dál, to se uvidí. Ať se Ti doma stále hodně líbí.
Jitka Hašková
24.1.2023 16:12
Krásně jsi to popsala. Také můj byt je místem mého srdce. Bydlím tu již 47 let, mám výborné sousedy a všichni spolu dobře vycházíme.
Jan Zelenka
24.1.2023 14:22
Věrko, tvá témata i jejich zpracování jsou vždy skvělá. Nezávisle na tobě jsem zpracoval něco podobného. Nezáleží na velikosti našeho domova, ale na pocitu bezpečí, který v nás vyvolává. Vím, že se domů moc ráda vracíš, ať už jsi kdekoli.
Naděžda Špásová
24.1.2023 13:23
Věrko, podle tvého popisu je tvůj být určitě moc pěkný a útulný. Mám náš byt taky ráda, fotit bych ho nemohla, jsem sběrač věcí, protože v dětství jsem toho moc neměla. Ale jsou to věci, které ke mně patří, prostě v našem bytě se bydlí. Přeji ti ještě spoustu krásných let v tvém domově.
Miloslava Richterová
24.1.2023 13:14
Moc hezké, děkuji, přesně takhle jsem přemýšlela o tématu. Je hodně míst, kde se mi líbí, ale místem mého srdce může být jen domov :-)
Alena Velková
24.1.2023 10:36
Je krásné, když se člověk může odkudkoli vrátit domů...ne do bytu, ale domů...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci