Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alenka Marková
27.2.2023 10:17
Oldřich Čepelka: byla to má prvotina, budu se snažit přispívat delšími texty. V Hodkovicích nebydlím, asi je to shoda jmen. Liberec je mé rodné město. Zdravím Vás do Hodkovic, tam je také krásně.
Hana Polednová
25.2.2023 14:24
Hezký příběh. Dobré rodinné vztahy jsou k nezaplacení a je to smutné, když si jeden na druhého neudělá čas.
Oldřich Čepelka
23.2.2023 15:06
Paní Marková, pojmenovala jste dvě moc důležité věci.Čas, který si nemůžeme uskladnit, pronajmout atd., můžeme ho jen smysluplně nebo nesmyslně využít. A zdraví, bez něhož je všechno ostatní skoro ničím. Článek se mi líbil, škoda že nebyl delší. A jsme asi sousedé, bydlím v Hodkovicích n. M.
Jitka Caklová
22.2.2023 10:28
Malé děti v dospělých umí číst jako v moudré knize. Na větších dětech od sousedů poznáte, jak se o vás mluví u nich doma :-)
Helena Štěpánková
22.2.2023 10:01
Vztahy v rodině považuji za nejdůležitější. Jak se lidé chovají mezi sebou v nejbližšm kruhu, tak pak se podobně chovají i ve společnosti.
Soňa Prachfeldová
22.2.2023 09:00
Vzájemné dobré vztahy jsou velmi žádoucí, zejména v dnešní uspěchané době. Také platí rčení , Jak voláš do lesa, tak se z lesa ozývá. Jistěže si člověk uvědomí, až když už nemůže, anebo, že už i druhá strana nikdy nebude moci říct - mám tě rád, ráda, že mohl spoustu věcí udělat jinak. A to platí jak pro mladé, tak i staré. Mezi různými lidmi, jsou různé vztahy.
Anna Novotná
21.2.2023 23:07
Je to moudré a pravdivé. Někdy si člověk myslí, že ta možnost bude vždycky. Vzájemná blízkost je dar a je třeba si ho vážit.
Marie Faldynová
21.2.2023 19:50
Určitě stojí za to vycházet si vstříc, jak to kdo přijme neovlivníme. Jsem ráda, že jedny vnoučata mám docela blízko a syn se snachou jsou vděční za mé návštěvy.
Anna Čípová
21.2.2023 19:15
Tady něco nesedí. "Tím trajdáním pro ni bylo zajít na návštěvu nedaleko od svého domu k nám za dětmi, které babičku chtěly také vidět. My jsme za babičkou na návštěvy samozřejmě jezdili, ..."
Miloslava Richterová
21.2.2023 17:24
Moc se mi líbí báseň, přeložená p. Ježkovou.
Načíst starší příspěvky