Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Světlana Kočí
4.3.2023 18:06
Bída v Česku - Od nevidím do nevidím, celý rok se lopotit. Zaplať státu sociální, na nájem a do huby.
Jasoň Klíma
4.3.2023 16:23
Když ten má to a ta zas tohle, pak všechno dohromady budeme si půjčovat...
Zuzana Pivcová
4.3.2023 16:09
Pan premiér před pár dny řekl: "Přece Nemůžeme našim spojencům říct, posílejte na Ukrajinu vy. My už posílat nebudeme, protože na to nemáme." ....... To mi vše vysvětlilo a ostatní argumenty a zdůvodňování, proč se co snižuje a zbytek zvyšuje, jsou pro mě zbytečné.
Jiří Dostal
4.3.2023 12:27
:-) Rozmarně uvědomělá pěna dní, z které se lze povznést silikony... :-)
Alena Švancarová
4.3.2023 12:04
Dala bych 10 hvězdiček.
Miloslava Richterová
4.3.2023 10:50
Braňme ji v selském rozumu .. Myslím, že tohle už je výzva takříkajíc s křížkem po funuse. Ti sedláci, co se bouřili proti cizímu panstvu, se v hrobech obrací. (Nápis na obchodě: Steak house, pizza pasta, open !!!! Jiný krámek, kde se v sobotu chodilo hlavně pro pečivo a drobnější nákup, přetéká rozmanitým zbožím naprosto všeho druhu, už poněkolikáté žádný jiný nakupující než já.
Jitka Caklová
4.3.2023 10:21
Každý by měl vědět, kam se poděly jeho zlaté ručičky, tedy pokud je měl. Pokud nás nesmete jaderná válka, tak nás čekají, slzy, pot i krev. Co jsme si "uvařili", to si budeme muset "sníst".
Roman Tošner
4.3.2023 09:58
Také jsem měl a mám rád tu naši zemičku, i když dneska se to moc nenosí. Většina mladých lidí chce být světová a eurounijní a my, kteří to tady mají rádi, jsme nazýváni flastenci. Já považuji za hlavní zlo normální obyčejnou nenažranost. Tento odlidštěný systém je takový: růst, růst růstu, větší tohle, dražší támhle to, zisky a chamtivost. Ve starém Babylonu si také mysleli, že mohou všechno. Postavíme nejvyšší věž, která bude sahat až do nebe, říkali. A stavěli a stavěli. A už chyběla poslední cihla, když už toho vychloubání měl Bůh Hospodin dost a smetl věž, rozkotal hradby a utopil pyšný národ ve vodě a krvi.
Říkalo se kdysi, že žádný strom neroste do nebe. Tak i tady přijde brzy krach. Nikdo neví, jakou bude mít podobu, zda jaderné války nebo zhroucené ekonomiky. Snad si pak zase začneme vážit krásné vlasti, maličkostí, které se nedají koupit.