
foto: autorka
Jahelník se švestkami
14. 3. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Mertová
14.3.2023 17:42
Jano, základem pro jahelník vlastně je jáhlová kaše s ovocem. Mně tam ale nejvíce chutnají sušené švestky, připomíná mi to dětství.
Jana Jurečková
14.3.2023 16:51
Díky za recept, já dělám jáhlovou kaši s ovocem. Jáhelník jsem nikdy nezkoušela. Ochutnala jsem jednou na tržnici, byl výborný, ale cena závratná.
Vladislava Dejmková
14.3.2023 15:09
Ireno, dékuji za odpověď. S jáhlami nemám zatím žádnou zkušenost. Ale moje snaha je používá často a u ní mi vzdycky chutnají.
Irena Mertová
14.3.2023 12:16
Vlaďko, ta tekutinu vstřebaji jáhly hned při vaření a docházeni pod pokličkou. Posledně mi dokonce tak moc zhoustly, že jsem před pečením musela přimíchat trochu mléka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA