Všechny fotografie: Jana Hošková
Motýlí krása
12. 4. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
13.4.2023 18:39
Na výstavě motýlů ve Fata Morganě jsem byla jen jednou. Bylo to víc než zajímavé.
Naděžda Špásová
13.4.2023 13:34
V této zahradě jsem byla jen jednou, na motýli si také vzpomínám. Fotky jsou moc pěkné.
Taťana Veselá
12.4.2023 20:31
Byli jsme v Motýlím domě v Jonsdorfu. Motýly mám moc ráda a když ve volné přírodě spatřím modráska, tak mám Vánoce :-)
Blanka Lazarová
12.4.2023 20:01
Byla jsem v Motýlím domě i na Výstavě motýlů. Super. Dík za připomenutí. :-)
Jana Hošková
12.4.2023 18:14
Taky mi jich bylo, Zuzko, líto, jak se tam marně snažili dostat instinktivně oknem ven a zůstávali tam ležet. :-(
Anna Potůčková
12.4.2023 15:11
V článku jsou zajímavé informace a díky za něj. Motýly sleduji ráda na loukách.
Zuzana Pivcová
12.4.2023 13:53
Dříve jsme chodily do Fata Morgany v trojské botanické zahradě skoro každý rok. Je to hezká podívaná, ale motýli žijí krátce, takže jich tam před očima návštěvníků hodně končilo svůj život, často se tloukli o prosklené stěny ve snaze vyletět ven a padali dolů pod okna. Lidé navíc nedbali pokynů, aby na motýly nesahali, protože jim setřou pel a tím jim ještě víc zkrátí život. Takže raději pozoruji nějakého, byť ne exotického, motýlka poletovat venku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci