Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Zuzana Pivcová
						26.4.2023 12:34
						No, teda, to je překvapení. Ale je známo, že i velcí básníci minulosti napsali někdy pěkný "fičák". Díky.

Alena Švancarová
						26.4.2023 12:03
						Ta se Vám povedla,pobavila.

Anna Potůčková
						26.4.2023 10:01
						Básnička s vtipem tu byla potřeba. Zasmála jsem se při představě tance s berlami :-) . Jsem pro další takové roztržité básnění. Pět hvězdiček dáno a zde přidávám dalších 5*****.

Jan Zelenka
						26.4.2023 09:25
						Milé dámy, moc děkuji za vaše komentáře. Váhal jsem, jestli mám báseň vložit, ale Věrka mě přesvědčila. 

Hana Šimková
						26.4.2023 09:10
						Také jsem hrozně ráda tancovala a dokonce jsem na důchodcovském plese po operaci kyčle šla na parket s berlemi. Starosta prohlásil, že jsem neskutečná. Jenom náhodou jsem nikoho nezranila. Hezká báseň, moc jsem se zasmála.

Jana Šenbergerová
						26.4.2023 09:09
						Pozvedl jste mou dnešní náladu. Byla pod psa.

Soňa Prachfeldová
						26.4.2023 08:58
						Zrovna včera to senioři na parketě rozjeli, co na tom, že dnes se budou zase belhat :-)

Dalibor Polanský
						26.4.2023 08:29
						(:D)

Rostislav Mraček
						26.4.2023 07:57
						Osmadvacet hvězdiček! 

Blanka Lazarová
						26.4.2023 07:51
						Vtipné, líbí se mi.

Načíst starší příspěvky