Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Jarmila Komberec Jakubcová
						13.7.2023 15:35
						Ano je to náš plzeňský kostel. Z jedné strany jsou umístěny malé sošky andělíčků, ale jeden je ošoupaný a kdo si na něj šáhne tomu se splní jeho přání. S přáteli si dáváme občas sraz "u andělíčka". Okolo jsou prima restaurace ale i tři kašny postavené v úplně moderní podobě. Před léty byly předmětem mnoha diskuzí o tom zda se tam hodí či nehodí. 

Naděžda Špásová
						13.7.2023 14:59
						Taky se přidávám, že je to Sv. Bartoloměj v Plzni.

Soňa Prachfeldová
						13.7.2023 14:16
						Ano je to v Plzni na náměstí, púovažte, vylezla jsem loni až nahoru, vše jak na dlani.

Marie Měchurová
						13.7.2023 13:56
						Je to hodně zajímavý kostel nahoře s výhledem do širokého okolí. Byli jsme v Plzni před rokem. 

Zdenka Soukupová
						13.7.2023 11:15
						Je to Sv. Bartoloměj v Plzni. A je moc podobný Sv. Bartoloměji v Rakovníku.

Jan Zelenka
						13.7.2023 09:55
						Je to jasné. Sv. Bartoloměj. Chodíval jsem se tam učit před zkouškami. Občas mě ale farář vyhazoval, že je to stánek Boží. 

Daniela Řeřichová
						13.7.2023 09:03
						Tipla bych si - Katedrála svatého Bartoloměje v Plzni.

Rostislav Mraček
						13.7.2023 07:47
						Interiér jsem asi nikdy neviděl, ale kostel se mi zdá být jako v Plzni.