Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Soňa Prachfeldová
						22.7.2023 22:30
						Krásné fotky. Krakovem jsem byla okouzlená.

Eliška Murasová
						20.7.2023 20:50
						Andulko, nafotilas to skvěle. Už se těším, až uvidím :-)

Anna Potůčková
						20.7.2023 19:16
						Aničko, děkuji Ti za sdílení a moc hezké a zajímavé fotografie. V Krakově jsem nebyla.

Marie Seitlová
						19.7.2023 19:02
						Krakov je krásný, byla jsem tam několikrát. Most je velmi zajímavý a máš ho pěkně natočený. 

Blanka Lazarová
						19.7.2023 18:51
						Aničko, pěkné fotky. Most se mi moc líbí. Škoda, že se nemůžu podívat na PC. Na mobilu to tak nevynikne. Tak až doma. A do Krakova bych se ráda podívala. :-)

Zuzana Pivcová
						19.7.2023 16:42
						Takováto moderní architektura mi nevadí, pokud je vhodně zasazena do odpovídajícího prostředí. 

Naděžda Špásová
						19.7.2023 16:13
						Aničko, nejdřív jsem se lekla, že jsou živí a pak jsem se koukla na fotky, které jsou moc povedené.

Jitka Hašková
						19.7.2023 15:51
						Aničko, to je moc zajímavý most. Napřed jsem se lekla, že tam jsou živí akrobati. Uklidnilo mě, že to jsou sochy a jsou povedené. Ty zámky zamilovaných nemám ráda také. Ničí to konstrukci mostů. V Praze jsou také hlavně na Kampě. Už tam jeden můstek poblíž mlýnského kola předělali před léty na na zděný.  

Libuše Heulerová
						19.7.2023 14:58
						Aničko, taky jsem tam byla v loni....fotky se Ti moc povedly...taky Ti přeju krásné léto......užívej si vnoučátkama...

Daniela Řeřichová
						19.7.2023 13:24
						Aničko, díky za sdílení a bezvadné fotografie. Most se mi moc líbí a mrzí mě, že u nás není víc moderních plastik ve veřejném prostoru. Také ti přeji pěkné léto. :-)

Načíst starší příspěvky