Moji předkové. FOTO: Poskytnuto z rodinného archivu Hany Píchové
Mé seniorské radosti
26. 7. 2023Seniorské radosti? Nemyslím si, že je život rozdělený na jednotlivá období a že taková období mají své specifické radosti. Já jsem přece stále já, jen s více zkušenostmi a dovednostmi, s přírůstky dětí a přátel a úbytky rodičů, příbuzných a přátel.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ivana Výborná
7.8.2023 16:32
Máte nevídané nadání, cílevědomost, touhu dokončit to, pro co se nadchnete. A hlavně, nejste líný člověk, proto jste toho v životě tolik dokázala. Klobouk dolů. Pokud bych se měla s Vámi nějak srovnávat, nesahám Vám "ani po kotníky" jak říkala moje milovaná máma.
Taťana Veselá
29.7.2023 11:25
Koukam, co muze clovek vsechno stihnout a nevychazim z udivu, gratuluji. Skoda, ze jste nepopsala předky na fotce, libi se mi moc.
Soňa Prachfeldová
28.7.2023 20:31
Naše vzpomínky sestávají z mnoha střípků, příjemných i opačných, ani se nedá vše zvládnout, co by člověka bavilo. Vše má svůj čas i prostor a přeji vám, ať vás pořád vše co chcete, baví a způsobuje radost.
Jiří Dostal
28.7.2023 16:50
:-) Vtipná variace na marné mučení Veverky z Bítýšky v Cimrmanově Blaníku: "Veverko, tebe to bolí, ale ty nás chceš nasrat!" :-)
Jan Ciprys
27.7.2023 10:19
Myslím že Rychlé šípy a Hoši od Bobří řeky by z vás byli nadšeni co jste zvládla a ještě chcete zvládnout. Píšete sice o dětech ale pak už jenom v jednotném čísle.
Marie Faldynová
26.7.2023 15:45
Také já jsem si životní radosti dopřávala průběžně. Paní Hana Píchová toho stihla opravdu hodně a chystá se na další, to se mi líbí. Příspěvek Cindy Sindy mi připadá jako vokozevovozismus.
Miloslava Richterová
26.7.2023 09:21
Nic proti Vašemu názoru, já si naopak myslím, že životní období prostě máme a tak zákonitě trošku jinak své radosti prožíváme :-)
Cindy Sidi
26.7.2023 08:52
Dobře, ale trochu mi to přijde jak Timur a jeho parta. Přeci člověk není jen složen z učitečných činností, má potřebu lásky a sexu a v tomto věku setěžko s někým seznámíte, tak, aby jste se vám neošklivil a bylo by možné mít případný sex. Druhak i žena se potřebuje líbit, být krásná, flirtovat, nosit hezké věci i to je co patří k ženě a to ví, že nezadržitelně končí, natož, aby s někým flirtovala oproti muýským protějškům, kteří si klidně střihnout 30.
Vladislava Dejmková
26.7.2023 08:15
Mám to podobně, moje radosti jsou prostě radosti bez ohledu na období života. Také jsem si vždycky našla něco, co mi přinášelo radost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA