Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Moje seniorské radosti: Život je vzácný dar
3. 8. 2023Co to jsou seniorské radosti? Myslím, že je to široký pojem. Záleží na zdraví, zálibách, záleží na lásce k životu, k neopakovatelnému příběhu mého života.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Taťana Veselá
4.8.2023 12:16
Soni, přeji velké a bohaté klubko a spoustu pramínků vedoucích z něho - nabíjejících radostných zážitků !
Alena Švancarová
4.8.2023 10:47
Moc hezky napsané a já se s tím ztotožnuji.Žádné mračení na lidi okolo sebe,závist a zloba i když mládí je fuč.Život je hezký,dle možností i v seniorském věku.Tak žijme a Sono,díky.
Jana Kollinová
4.8.2023 10:32
Soňo, Tvůj hold čtyřem ročním obdobím je plný obdivu, pokory a lásky k Přírodě a všemu co Tě obklopuje - rodině, přátelům, zvířeně i času, který je Ti darován se všemi jeho odstíny bytí. Děkuji za příjemné pozitivní čtení.
Anna Potůčková
4.8.2023 09:47
Soni Tvé články čtu moc ráda vždy sena další těším. A jak píše Maruška N. tak i já to vnímám jako balzám pro duši a pohlazení. A ještě k tomu ty nádherné fotky!
Jan Zelenka
4.8.2023 09:31
Každý z nás prožívá své menší, či větší radosti, které kompenzují občasné problémy. Soňo, ať ty tvé radosti trvají, co nejdéle.
Miloslava Richterová
4.8.2023 09:06
Soničko, děkuji za sdílení radosti ze života a nádherné fotografie, které říkají mnohé. Přeji vše krásné i nadále a hodně zdraví :-)
Marie Novotná
4.8.2023 06:26
Měla jsem to štěstí být s tebou a tvojí rodinou alespoň chvilku. Jsi báječná ve všech směrech. Číst tvé články je balzám na duši. Děkuji za článek a tvé přátelství.
Blanka Lazarová
3.8.2023 23:39
Soni, moc ráda čtu tvoje rozjímání o životě. Vždy mě to nabijí novou energií a těším se na další a další prožitky. Díky. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA