FOTO: Marie Ženatová
Moje seniorské, ale nejen - jen radosti
13. 8. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
13.8.2023 14:06
Paní Marie, čtu si Váš článek - shrnutí do řádků střípky z Vašeho života - připadám si jakoby mě Vaše slova pohladila po duši. Neměla jste to v životě lehké a určitě i jiní zde na íčku by mohli vyprávět podobné příběhy a přesto mám pocit, že jste laskavý a úžasný člověk plný optimismu. Našla jste si spoustu činností, které Vás po celý život provázejí a obohacují celou rodinu. Máte ráda knihy, turistiku, lidi a já Vám z celého srdce přeji pevné zdraví a překonání smutku z odchodu Vašeho bratra.
Libuše Münsterová
13.8.2023 13:59
Maruško, zase moc krásný článek. Užívej si svých malých radostí a buď hodně zdravá
Miloslava Richterová
13.8.2023 13:17
Děkuji za Váš nádherný článek. Přeji hodně zdraví a radosti jak ze zahrádky, tak z procházek přírodou.
Daniela Řeřichová
13.8.2023 12:36
Milá paní Marie, děkuji za další z Vašich článků, psaných srdcem. Prožila jste těžký život a přitom si nestýskáte, že někomu Osud nadělil méně trápení. Vzpomínáte s láskou na své obětavé rodiče a pracovité sourozence. Radujete se z radostí druhých a máte dar podělit se o prosté lidské štěstí. Děkuji za toto poselství. Přeji Vám nadále klid a mír v duši. Váš citlivý příspěvek pro mne stojí nejvýš v letní seniorské soutěži.
Blanka Lazarová
13.8.2023 12:30
Paní Marie, moc vám děkuji za váš příspěvek do košíku příběhů všech různých lidiček zde na íčku. Jsem po úraze a veškerý čas teď trávím doma na berlích a tak hodně času trávím čtením na tomto portále. Byla jsem přes 2 měsíce v nemocnici a potkala jsem tam mnoho různých lidiček , vesměs s vážnými zdravotními problémy. Taky jsem navázala nová přátelství a zatím si jen telefonujeme. Čeká mě dlouhá rehabilitace, ale už teď se těším, že se i navštívíme. Ráda čtu vaše příběhy, kromě jiného i proto, že jsem městské dítě a vždy mě váš článek o něco obohatí. Díky vám za to.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci