FOTO: Jan Zelenka
Kurzivka na šedivé myšlenky
31. 8. 2023Včera, záhy po obědě, jsem přemýšlel, o čem bych mohl zase něco napsat. Nic mne nenapadlo. Místo toho mě ale napadlo, proč by mě mělo vlastně pořád něco napadat, když to není úplně normální, a proč bych měl, tudíž, pořád něco psát.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
1.9.2023 09:18
Děkuji všem za komentáře. Nemyslím si, že článek je pesimistický. Jak píše paní Honcová - k životu patří obojí - radost i někdy nostalgie. Při pohledu na deštivé nebe a bláto, nebyly mé myšlenky zrovna radostné. Ale životní pesimista určitě nejsem.
Stanislava Honcová
1.9.2023 08:39
Nemusí být každý den posvícení. K životu patří i smutné myšlenky a i šedé nebe může být krásné. Moc hezké zamyšlení.
Marie Magdalena Klosová
31.8.2023 22:30
To je moc milé, i když trochu tesklivé zamyšlení. Potěšilo mě. Děkuji. mm
Marcela Pivcová
31.8.2023 21:25
Přečtu si ráda každý Váš příspěvek, nejraději jsem, když se zase dozvím něco pozitivního o Britney. Určitě se její dobrá nálada přenese na Vás a od Vás zpětně na ni. Zvířátka jsou dobrými kamarády všem, kteří si s nimi rozumějí.
Hana Šimková
31.8.2023 16:34
Jendo zkuste se radovat ze života jako Britney. Ta určitě žádné chmury neociťovala. Stačil ji jenom dobrý kamarád.
Věra Ježková
31.8.2023 14:55
Jendo, hezké šedivé zamyšlení. Přeji ti hodně růžových nebo modrých myšlenek. Šedivé nebe mám ráda, to víš. :-)
Naděžda Špásová
31.8.2023 14:42
Jendo, hezky napsané. Jo chmury, ty jsou u mně skoro na denním pořádku.
Zuzana Pivcová
31.8.2023 14:33
To nejsou žádné blbosti, to je život, vzpomínky i realita souběžně vedle sebe. A jsem ráda, že Britney zaujal nějaký parťák, že není bez zájmu. Tak jen se hezky venčete dál! :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA