Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Lenka Kočandrlová
13.9.2023 16:53
Tehdy jsem to viděla v televizi a bylo mi líto těch lidí,co se nemohli nijak zachránit.Já osobně bych nevlezla a nebydlela výš jak ve 4.patře, tyhlety USA mrakodrapy se mi ani nelíbí.
Jiří Dostal
13.9.2023 09:50
:-) :-) Možná William Greer... a bylo to docela prosté :-)
Vladimír Mrázek
12.9.2023 20:39
Dovědět se pravdu bude asi stejně obtížné jako u atentátu na JFK.
Jitka Hašková
12.9.2023 19:10
Byl to horror, slyšela jsem to tenkrát v poledne v rádiu, pak jsem šla ke kadeřnici, která už to také věděla, byla z toho také v šoku, poslouchaly jsme spolu další zprávy z rádia..
Jan Zelenka
11.9.2023 16:44
Dodnes to není pořádně vysvětlené. Obě verze jsou možné.
Věra Ježková
11.9.2023 15:12
Nejspíš mnozí si pamatují chvíli, kdy se tu zprávu dozvěděli. Já jsem byla ve velké hale secondhandu. Hudbu z reproduktoru přerušilo hlášení. Bylo to otřesné. Odešla jsem domů a říkala si, že svět už nikdy nebude jako dřív.
Anna Potůčková
11.9.2023 14:06
Datum na které naše generace nezapomenou a tu hrůzu mají stále v paměti. Snad už se to v budoucnu nebude opakovat.
VANDA Blaškovič
11.9.2023 13:44
Obrovská lidská tragédie, čest všem 2977 zavražděným. Děkuji redakci, konkrétně Ing. Janu Raškovi, za článek s perfektní analýzou. Naštěstí většina z nás patří do civilizovaného světa a společnosti. 11. září 2001 již nikdy více!
Jiří Dostal
11.9.2023 11:32
:-) Když mě přítelkyně probudila omámeného prášky proti bolesti zubu, viděl jsem spořádaně se hroutící věžáky, jak jsem měl příležitost vidět v dokumentech o demolicích budou, komínů, věží. Jako původně strojař vím něco o materiálech i výbušninách, tváření výbuchem je jedna velká legrace... Rozumím politice, že sprostý Američan je lepší kultivovaného Rusa, ale ani při blížícím se šedesátiletém výročí odstřelení JFK v Dallasu ani Warrenova komise nepopřela svým verdiktem o jediném střelci fakt, že populární prezidentský sukničkář zahynul v křížové palbě jako americký kazisvět :-)