Všechny fotografie: Eva Mužíková
Úklady přírody
30. 9. 2023Tak to jsme okolo čtrnácté hodiny odpolední opravdu netušily, jaké zážitky nás v příštích hodinách čekají.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
12.10.2023 21:12
Evi, jako vždy verše bezvadné, fotky úžasné a klobouk smekám nad tvými výšlapy.
Taťana Veselá
2.10.2023 19:58
Evičko, to není tip na výlet, ale TOP VÝLET ❤ Vidíte, já tu žiju už přes 30 let a na Ralsko jsem ještě nevylezla. Jste skvělé!!!
Eva Mužíková
2.10.2023 14:22
Znovu děkuji všem, radost mám z každého slovíčka. Zdenko, já raději píši v rýmech, nějak je to pro mne jednoduší.
Zdenka Soukupová
2.10.2023 13:22
Různé výlety jsou tu popisovány často. Ale ve verších? To jsem četla snad poprvé. Evo, zpráva z výletu se mooooc povedla a mě se mooooc líbila.
Marie Seitlová
1.10.2023 10:18
Evi, gratuluji k výkonu i k veršování.Fotky máš pěkné a je vidět, že jste si to užily.
Alena Vávrová
30.9.2023 21:06
Evi - jste víc než dóóbrýý!! Vylízt na Ralsko, to je místy o zlomkrk. A pak nám to ještě popsat v trefné básni. Palcuji a fotky též chválím.
Eva Mužíková
30.9.2023 18:58
Děvčata, vždy mám radost, když můj výtvor potěší, děkuji vám za milé reakce. Vlaďko D., fotky jsou z nového telefonu, který jsem si koupila místo foťáku. Dlouho jsem se tomu bránila, ale nyní jsem moc spokojená. Jen se musím naučit plně jeho funkce využívat. Ale z fotek mám radost.
Jana Jurečková
30.9.2023 18:14
Já gratuluji, že jste to tak všichni zvládli. Před několika lety jsme byli v lesích poblíž Karlovy Studánky, sbírali jsme borůvky a já šla dál. Najednou jsem byla sama. Vím, že mamka a kamarádka šli směr Hvězda. Naštěstí jsem potkala turisty a ti mi ukázali správný směr. V pořádku jsme se shledali. Někdy je příroda zrádná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA