Všechny fotografie: Dana Straková
Každý rok ve stejnou dobu
11. 1. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Straková
11.1.2024 19:47
Dobrá otázka. Taky jsem se nad tím chvilku zamyslela, ale pak jsem si řekla, že si paní Jana vezla třeba kapra už naporcovaného, když příčinou pádu nebyl on, ale bunda :-)
Dana Puchalská
11.1.2024 15:59
Díky za článek. Ano,Praha je krásná.... Vždyť jsem se tu narodila... Ale cestovat sem a tam je skutečně adrenalinový zážitek
Jana Jurečková
11.1.2024 12:14
Danuš, díky za článek. Já jsem před svátky jela do Tovačova pro kapra, cesta byla krásně čistá. Riskla jsem to na elektrokole, protože auto nemám. Bunda se mi zasukovala do sedla a já spadla, ale nic se mi nestalo. Příští rok jestli dožiji, pojedu autobusem a nebudu si hrát na hrdinku.
Dana Straková
11.1.2024 11:00
:-) Děkuji za Vaše komentáře a paní Jano, ty tři hvězdičky mi tam skočily pochopitelně omylem. Na mobilu je to hned :-)
Jana Kollinová
11.1.2024 10:41
Paní Dano, píšete stylem na "jedno nadechnutí," alespoň tak to působí na mě. Děj se valí jako tsunami, čtu, čtu a nadechnu se až na konci. Jen na sebe nebuďte tak přísná a příště si dejte pět hvězdiček. :-)
Dana Straková
11.1.2024 08:55
S Vámi, pane Jiří, se člověk opravdu nikdy nenudí, s Vámi je legrace kdykoli. A vy jíte na Štědrý den obalovaný květák? Tak o tom něco taky napište, ráda se tomu zasměju :-)
Jiří Dostal
11.1.2024 08:44
:-) Černý humor či spíš smrťák? Po masakru na fildě ještě ten kapr... :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci