FOTO: Dana Straková
Silvestr za starou belu
1. 1. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Straková
3.1.2024 21:37
Čenda je československý vlčák. Je naprosto nekonfliktní a přátelský, ale mezi psem a "vlkem" je opravdu velký rozdíl. Tohle je plemeno původně vyšlechtěné jako služební, ale po zjištění, že např. příkaz "lehni - vstaň" dokáže zopakovat maximálně třikrát za sebou, protože potom začne pochybovat o pánově inteligenci, jeho zařazení do služby soudruzi radši zrušili. A on nechápe, proč by měl něco nesmyslně opakovat, vždyť už přece dokázal, že to umí...
Blanka Lazarová
3.1.2024 21:12
Dano, to je kříženej vlk s vlčákem ? Mám vlky hrozně ráda, ale na přitele člověka se moc nehodí. Však to ty víš. Znáte Tanju Askani a její život mezi vlky v Německu ? Moc hezký píše, fotí a žije si svůj sen mezi vlky.
Hana Polednová
3.1.2024 13:48
Hezký článek a ten tatarák je jako bonus pro mne, díky, s chutí bych si dala.
Alena Tollarová
3.1.2024 09:30
Přemejšlím, která vesnice to asi je a už se těším, až tam někam vyrazím na výlet.
Soňa Prachfeldová
2.1.2024 10:26
Čenda je krasavec, ví, kde domov má a cestu k němu dá. Tenhle rok bude určitě lepší Silvestr.
Dana Straková
1.1.2024 20:43
Paní Aleno, my máme tatarák rádi všichni a připravujeme ho vždycky pro každého samostatně,ne jak se někde dělá pro větší společnost už zamíchaný ve velké míse. Zrovna jsme si zase včera o tom povídali, že takhle je to těšení na první sousto úplně neskutečné a tím, jak si to každý "zpracuje" a případně i vlastním způsobem dochutí, je ten zážitek ještě intenzivnější. Takhle nám to hezké aspoň vydrží déle.
Alena Švancarová
1.1.2024 19:59
Ten tatarák je ten bych si dala,mám ho ráda.A tenhle vypadá nádherně,lákavě.
Dana Straková
1.1.2024 14:26
Omlouvám se, nějak jsem se uklepla a skočily mi tam dvě vlastní hvězdičky. No ale ono se občas podaří dát si vlastňáka i ve fotbale nebo hokeji, že?
Dana Straková
1.1.2024 14:17
Děkuji všem za krásné komentáře. Čendu máme rádi, i když si občas na nás dokazuje, že je chytřejší než my. Ono je to s tímhle plemenem složité, snacha vždycky říkala, že je mít vlka je opravdu úžasný, ale nikomu by to nedoporučovala. Nemá takovou tu psí oddanost, má svou hlavu a je potřeba ho respektovat.
Jinak už jsem děkovala redakci za zveřejnění. Po ránu v posteli jsem článek napsala a než jsem se nadála, už byl vydaný.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci