Červenka obecná. FOTO: Elena Valeriánová
FOTOREPORTÁŽ: Má cesta jarem
11. 4. 2024Má cesta jarem byla taková poklidná, žádné velké cesty, žádné velké události. A přesto si myslím, že nebyla nudná, a to hlavně díky tomu, co mi nabídla příroda.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
11.4.2024 19:05
Děkuji za překrásnou fotoreportáž, nad kterou srdce milovníka přírody zaplesá.
Blanka Lazarová
11.4.2024 18:42
Eleno, krásně jsem se pokochala tvými fotkami. Ptáčci a květiny, to je to pravé spojení. Dík za pěknou jarní procházku. :-)
Alena Tollarová
11.4.2024 17:18
Tvoje jaro je něžné, rozverné, veselé i nostalgické, plné naděje a přislibů do budoucna. Neodvážila bych se vypíchnout jednu fotografii jako nejlepší nebo nejzajímavější, protože fotoreportáž tvoří jeden celek, nad kterým se dá při prohlížení tiše snít. Děkuji, že ses s námi o Tvoje jako podělila.
Marie Seitlová
11.4.2024 17:02
Krásný článek a fotky úžasné. Procházka tvým jarem je překrásná, umíš se na přírodu koukat úžasně.
Zdenka Soukupová
11.4.2024 13:12
Chtěla jsem napsat, že ta Cesta jarem je nádherná. Ale už je to tu 3x, tak píšu: NÁDHERNÁ!
Jana Šenbergerová
11.4.2024 12:59
Eleno, tvé jaro je nádherné, komentář pozoruhodný a fotky dokonalé. Díky za tvou aktivitu a atraktivní vycházky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA