Fotoreportáž: Má cesta jarem, mláďata
Všechny fotografie: Elena Valeriánová

Fotoreportáž: Má cesta jarem, mláďata

10. 5. 2024

Duben rozkvetl do plné krásy, kvetly jabloně, třešně, hloh, šeříky a človíčci se už začali těšit na nádherné teplé jaro. Jen někteří se z toho teplého dubna moc neradovali, mezi ně jsem patřila i já.

fotografování příroda
Hodnocení:
(5 b. / 33 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Úžasný článek a úžasná fotogalerie. Nemám slov!
Věra Ježková
Elenko, krásné. Děkuju. :-)
Marie Seitlová
Eleno, nádherné fotky, ty se umíš koukat.
Libuše Křapová
Eleno, umíš :-) Krásné povídání a fotky :-) Kochala jsem se.
Eva Krausová
Díky, Vaše příspěvky mě vždy pohladí na duši.
Jana Kollinová
Obdivuhodné! Mohu jen s pokorou poděkovat za zprostředkování vidění zdánlivě obyčejného dění v přírodě.
Irena Mertová
Krásné fotky, budu se k nim vracet... :-)
Alena Tollarová
Eleno, moc ráda se s Tebou toulám a dívám se Tvýma očima. Jsem možná trochu domýšlivá, ale věřím, že časem jsem se od Tebe něco naučila. Obdivuji Tvoje souznění s přírodou a záběry pořízené s rozmyslem a citem a někdy i trochou štěstí ... tak to chodí, že to nejlepší si člověk musí vychodit. Těžko vybrat jednu fotku jako nej ... šoupálek zkrátka šoupl vajíčka do skulinky, kachní droboť je roztomilá, ťuhýk takový majestátní, jesenický Ferda potěšil a tak bych mohla vzít jednu po druhé ... Krása.
Zdenka Soukupová
Eleno, prostě nádhera. Vždycky si říkám, jak dlouho se asi s těmi ptáčky a zvířátky domlouváš, aby Ti tak krásně stáli modelem. Protože nechápu, že je možné takové záběry udělat jen tak bez přípravy.
Anna Potůčková
Moc hezká jarní fotoreportáž.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%