Když na mě sedne Múza
Ilustrační foto: Pixabay

Když na mě sedne Múza

20. 6. 2024

Jsou machři, kteří ráno vstanou, uvaří si kafe a hned začnou skládat sonátu nebo běží k počítači, aby stihli napsat svůj naplánovaný denní počet stránek, i když nemají zrovna inspiraci. Musí si je prý takzvaně vysedět. To já neumím. Já můžu začít psát teprve, až když mě políbí Múza.

kultura životní styl
Hodnocení:
(5 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Prima a jako vždy nápadité.
Marie Ženatová
Milá Alenko*, díky moc za velmi působivý a originální článek i fotografie* ♥
Marie Měchurová
Komentář mi zmizel, jen krátce - jste s Bobinou jedničky!! Tvoje články miluju!!
Eva Mužíková
Alenko diky za milé řádky a fotografie.
Jitka Caklová
20.6.2024 19:59 https://www.i60.cz/clanek/detail/13883/muj-navod-vlozeni-obrazku-do-textu
Soňa Prachfeldová
Bezvadné počtení u ranní kávy. Ranní slunko mě líbá za krkem, /alespoň něco/, kocour mi líbá ruku, asi mě miluje, nebo chce kousek sýra? Teď jen čekám, kdy mě políbí múza, abych něco sesmolila. ☀️
Hana Rypáčková
Bobina je skvělá a dokonce ostříhaná.. Moje nefunguje...
Jana Vargová
Vida, narodila se další Múza. Škoda, že nemá schopnost posílat polibky na dálku. U vás se jí daří. :-)
Rostislav Mraček
Copak Múzy, ty vám nezávidím. Ale váš um, prokládat text fotografiemi! To bych rád uměl. A tak musím jen závidět. Ovšem v dobrém :o)
Jiří Dostal
:-) Múza jako komerční sebestylizace může člověka I zasednout a bacat přezkou na opasku s heslem Be Prepared, pravé Múzy jsou sličné v blízkosti Grácií... :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%