Všechny fotografie: Z archivu Evy Krausové
Užíváme života nehledíc na věk
8. 7. 2024Léto je tu a my s Robinem i přes můj úraz a kontroly na traumatologii chirurgie si užíváme dnů, kdy nejsou vedra. A když vedra jsou, tak vstaneme brzy ráno a jdeme do lesa až k rybníku. Tam je blahodárný stín.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
8.7.2024 16:59
Zuzko úraz jsem bohužel měla. Bránila jsem Robina před volně puštěným psem, spadla jsem a mám v ruce šrouby. I Tobě přeji hezké léto.
Eva Krausová
8.7.2024 16:54
Marcelko děkuji. I Vy užívejte léta podle Vašich představ a možností. Já mám raději jaro a podzim, protože ty tropy nemusím, nedá se v tom cestovat. A věřte, že fotky s tím mým rošťákem ušatým budou. Ač mi často při focení zavírá ty jeho kukadla nebo se vždy otočí jinam... :-)
Zuzana Pivcová
8.7.2024 16:50
Evičko, nějak mi uniklo, žes měla úraz. Přeji vám oběma hodně energie, kterou si navzájem dáváte a obohacujete se. A ať se vám spolu stále dobře vandruje a nejen to.
Marcela Pivcová
8.7.2024 16:36
Paní Evo, přeji Vám i Robinovi hodně zdraví a energie, ať se Vám zdaří všechny výlety podle Vašich představ. Také doufám, že po prázdninách uvidím další pěkné fotky s "Ušáčkem" Robinem.
Eva Krausová
8.7.2024 16:28
Jani K. propojeni s Robinem jsme, o tom žádná. Byť jsme spolu teprve 3,5 roku. Když jsem viděla jeho oči jak korálky a velká ušiska, získal si mě a byl u mě den před Vánoci.
Evi, moc jsem se nerozjela. Nebýt toho úrazu, tak jsme více cestovali a zřejmě by byla i dovolená když ne na Šumavě, tak aspoň v Krušných horách. Ale i za to málo jsem ráda. Moc se mi líbí Tvé kytičky na terase.
Eva Mužíková
8.7.2024 15:34
Evčo, hezky jsi se rozjela.Tak ať se Ti všechny plány splni. Růžová Ti sluší.
Jana Kollinová
8.7.2024 12:25
Paní Evo, užívejte si života podle svých přání a možností a nechť vám Robin dělá parťáka ještě hodně dlouho. Vím, jakou sílu a moc má propojení lidské a psí duše.
Eva Krausová
8.7.2024 11:57
Blanko i Vám přeji pohodové léto. Jani, tak to znáte náš kraj dobře. Někdy zas uveřejním článek z Mostu, z Krušných hor. Maruško, máte pravdu, Robin mi umí udělat dny hezčí.
Jana Vargová
8.7.2024 11:33
Paní Krausová, ráda si čtu o kraji, kde jsem prožila 45 let. Do Mostu jsem jezdila často, vždyť to bylo asi dvacet kilometrů. Těším se na fotky i články z dalších zajímavých míst Mostecka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA