Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Eva Mužíková
						13.9.2024 18:16
						Aničko, jako vždy. Co fotka, to klenot. A popisky potěší, bez nich to není ono.

Daniela Řeřichová
						13.9.2024 16:17
						Aničko, krásné toulky, poeticky viděné a zobrazené. Děkuji.

Alena Vávrová
						12.9.2024 22:47
						Anko, dík za sdílení Tebou zachycené krásy Valašska. Opět jsem si i zavzpomínala na Soláň s Tebou.

Martina Růžičková
						12.9.2024 19:58
						Aničko, krásné záběry z horkého léta. 

Jana Šenbergerová
						12.9.2024 19:39
						Aničko, každá tvoje procházka nebo výlet je i pro nás přínosem, když se o ni s námi podělíš. Díky a ať ti nohy a síly slouží co nejlépe.

Marie Seitlová
						12.9.2024 19:00
						Aničko, nádhera. Ty vždy potěšíš tvými krásnými pohledy.

Naděžda Špásová
						12.9.2024 15:52
						Aničko, moc hezké fotky jako vždy, ten kraj neznám. Taky si vždycky beru foťák, když jedeme na procházku. :-)

Vladislava Dejmková
						12.9.2024 14:22
						Aničko, tvoje fotografie mě vždycky potěší. Jsou elegantní, čisté i laskavé. 

Jana Kollinová
						12.9.2024 12:40
						Líbí se mi nabídka momentek z toulek v přírodě i  výběr objektů pro zvěčnění krásy okamžiku dle duševní inspirace fotografa. 

Anna Potůčková
						12.9.2024 11:03
						Aničko to je opět moc velká pastva pro oči. A pro mě zejména fotky na kterých je voda. Fakt nádhera!

Načíst starší příspěvky