Všechny fotografie: Marie Měchurová
Fotoreportáž: Výstavy na holešovském zámku
4. 10. 2024Taky se Vám zdá, že poslední dobou se děje okolo nás málo veselých a pozitivních věcí? Že situace ve světě a ničivé povodně nám na náladě moc nepřidaly? Proto mi dovolte trošku Vás rozveselit, a podělit se o zážitky z výstav, které jsme navštívili v měsíci záři na zámku u nás v Holešově.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
4.10.2024 19:41
Pěkná reportáž, Marie. Nejvíc se mi líbí ta kombinace fotky s krajkou. A taky chaloupky jsou malebné. Díky.
Martina Růžičková
4.10.2024 19:22
Prima reportáž z výstav. Moc se mi líbí kombinace krajky a fotografie.
Jana Kollinová
4.10.2024 11:24
Naďo, pozitivní energii jsi poslala všem, kteří si prohlédnout výstavu a nebo Tvoje fotografie u článku. Musel to být příjemný zážitek.
Elena Valeriánová
4.10.2024 09:24
To musela být velmi zdařilá vernisáž. Obrázky chaloupek a i další jsou moc krásné. Děkuji za sdílení, Maruško.
Dušan Brabec
4.10.2024 09:11
Od Petra Urbana jsem už několikrát prohlédl knihu vtipů Prasácký hody (Nakladatel Jan Kohoutek, Liberec 2002). Opravdu k pobavení. Teď už leží pár let v knihovně, tak mohu poslat někomu dalšímu...
Alena Tollarová
4.10.2024 08:48
U vás na zámku to žije. A tak to má být! :) Obrázky se mi moc líbí a paličkované krajky, to je krásná kapitola sama pro sebe :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA