Ilustrační foto: Freepik
Seniorské závislosti: slevové akce
28. 10. 2024Je to závislost, která vznikla docela nedávno, ale začíná být dost rozšířená. Důchodce sice většinou nemá závislost na alkoholu a kouření, protože to mu zakázal lékař, ani nechodí hrát do kasina a většinou důchodci neberou ani drogy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
30.10.2024 13:43
Nevytočil, mám z Vás akorát legraci, protože jste neskutečný debil, který se jen tak nevidí. Baví Vás ty Vaše kecy hodně? Ztrácet čas už s Vámi ale nehodlám, ať si budete psát co chcete, jste mi už ukradený, protože jak se říká, nejhorší je srážka s blbcem
Jaroslav Havelka
30.10.2024 13:25
Tak teď už opravdu naposledy, madam Šimková. Pokud nesnášíte jiný, nesouhlasný názor, je to vaše věc a místo do veřejných medií pište na zeď. Já si budu reagovat tak, jak, kdy a na co budu chtít a vy jste ta poslední, která mě to bude zakazovat. A až nebudete blábolit na internetu, skočte si k psychiatrovi. Uleví se jak vám, tak hlavně vašemu okolí. A za toho chytrolína děkuju. Od bytosti vašich kvalit, to je fakt pochvala. A že vás nemůžu urazit? To ani nechci, ale vytočit vás se mě povedlo. Tak čau a klídek, dorostenko. Nebo madam?
Ingrid Hřebíčková
30.10.2024 12:25
Maruško, ty slevy a výhody se dají využívat i v Albertu a Tescu. Taky se sčítají nákupy a taky mám aplikace v mobilu. Slevy jsou bohužel opravdu jen dopoledne, jak píše paní Margita. Tady bohužel všichni ve vesnici slevy ve velkém množství využíváme. Ale hodně z nás si nákupy objednáváme přes internet až před dům.
Hana Šimková
30.10.2024 07:26
Bohužel pane Havelko reagovat musím. Vyprošuji si bulvární novinářku a slušně jste nereagoval.. Prostě se mezi nás dostal opět nějaký otrava a myslí si,že je zajímavý. Ráda bych, protože Vás uráží moje články, abyste je raději už ani nečetl a nedej bože na ně reagoval. Mějte se dobře samozvaný chytrolíne. Nad Vámi se opravdu povznáším a Vy mě urazit nemůžete.
Jaroslav Havelka
29.10.2024 23:41
Takže naposled, pak už nebudu otravovat, paní Šimková. Naprosto legálně a slušně, byť nesouhlasně , jsem reagoval na váš článek, od toho jsou diskuze. Nikoho jsem neurážel, ani nenapadal. Odpovídat jste začala vy, nikoliv já. Je pravda, že s tím, že píšící reaguje na diskutujícího, jsem se setkal prvně. A závěrem, pokud jako bulvární novinářka nejste schopna povznést se nad nedouhlasnými diskuzními příspěvky, tak na ně nereagujte. Přeji mnoho úspěchů při tvorbě dalších hodnotných příběhů, postřehů a pojednání. A na holý pupek přísahám, že na vaše články už nebudu reagovat.Tedy možná ♥️
Hana Šimková
29.10.2024 23:18
Mám pocit, že neumíte nic, jenom urážet a sám jste ještě žádný článek nenapsal. Vyprošuji si tu Vaši madam a už mě prosím neotravujte.
Jaroslav Havelka
29.10.2024 23:12
Až napíšu článek, madam Šimková? Máte na mysli něco tak hodnotého, jako je ten váš bulvární skvost? Tak to fakt, spíš zaplať pánbůh, neumím.
Hana Šimková
29.10.2024 22:50
A až napíšete nějaký článek Vy, doufám, že bude tedy hodnotnější. Již se těším.
Hana Šimková
29.10.2024 22:49
Pane Havelko děkuji za Vaše hodnocení, jenom nevím proč bych chtěla upoutat Vaši pozornost.
Jaroslav Havelka
29.10.2024 22:31
Nechte důchodce na pokoji, madam Šimková. Slev využívají nejen důchodci, ale i ostatní věkové a sociální skupiny občanů a to naprosto legálně. Nechcete nic jiného, než upoutat pozornost a to dost ubohým způsobem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA