Ilustrační foto: Freepik
Vědí muži, co chtějí?
25. 3. 2025Když jsem před lety objevila portál i60, zaujal mne natolik, že jsem se zaregistrovala. Řízením Osudu se až letos stalo, že mám dosti času a mohla bych se zapojit i aktivně. Jako nováček však spíše čtu, sem tam napíšu několikavětný názor, a to je vše.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danka Rotyková
25.3.2025 18:12
Paní Danielo, jste velmi dobrá, mne jste také pobavila. Ten pán byl/je Moula, který opravdu neví co chce. Volných mužů s nadhledem , kteří mají rádi kamarádky, rádi si s ními popovídají při dobré kávě, těch je jako šafránu.
Danka Rotyková
25.3.2025 18:12
Paní Danielo, jste velmi dobrá, mne jste také pobavila. Ten pán byl/je Moula, který opravdu neví co chce. Volných mužů s nadhledem , kteří mají rádi kamarádky, rádi si s ními popovídají při dobré kávě, těch je jako šafránu.
Dagmar Vargová
25.3.2025 17:02
Paní Ivo B., ano, trvalo 2 roky dopisování, než jsem našla toho pravého. Jako středoškolská češtinářka jsem okamžitě eliminovala pány s hrubkami... kupodivu "můj" je ing. elektro, ale pravopis ovládá. Holt stará škola :-).
Iva Bendová
25.3.2025 15:05
Ráda čtu i Vaši zkušenost, paní Vargová :- To potěší i mě, když je někdo spokojený :-) Vděk je úžasný pomocník.
Daniela Lender Chaloupková
25.3.2025 14:43
Vážení a milí, děkuji redakci za otištění (a skvělou ilustrační fotografii), všem diskutujícím za jejich skvělé a vtipné komentáře (moc mne to potěšilo), hodnocení a vykouzlení úsměvu na jejich tvářích, neb "ztracený je den, kdy jsme se nezasmáli". Díky vašim komentářům jsem se výborně pobavila i já. Pouze malé upřesnění, neboť někteří nepochopili .. V tuto chvíli bych skutečně chtěla potkat "jen" kamaráda, zda by se z toho rozvinulo něco dalšího, to opravdu neřeším. Tím pádem nemohu být ze seznamování zklamaná (Šárko, děkuji ;-) ) a nepotřebuji ani žádného "Kecala" na dohazování .... (ale třeba to pan B. myslel dobře ... :-)) ).
Dagmar Vargová
25.3.2025 14:36
Tak OK, ještě připisuji... přátelství mezi mužem a ženou (bez sexuálního podtextu) existuje. Mám takového kámoše, seděli jsme vedle sebe v 1. lavici (oba poloslepí) na gymplu 4 roky. Máme se moc rádi, ale nikdy jsme se vzájemně nedotkli. A dokonce jsme si vykali!!! Byla to recese, jakože vyjádření vzájemné úcty :-). No a stran mého manželství... oba s mužem už máme jedno manželství za sebou. A seznámili jsme se na Seznamce. Proč ne? Oba v práci celé dny a "co je v domě, není pro mě". Klaplo nám to na první setkání. A dle zkušeností mého muže: ženy, s nimiž se setkal, byly prý buď suverénní podnikatelky, které chtěly zahnat nudu, nebo zkrachovalé podnikatelky, které hledaly sponzora, taky zadlužené paní v exekuci,... apod. A když jsem se ho ptala, čím jsem ho zaujala, řekl: bylas úplně přirozená a na nic sis nehrála. A jsme spolu letos 17. rok :-).
Iva Bendová
25.3.2025 13:48
Podle toho, jak paní Daniela působí sympaticky -jak písemným projevem, tak vzhledem, řekla bych, že pán si pohojil jinou dámou pocuchané ego. Pokud muž není gay, tak jak to tak pozoruji, přátelství mezi mužem a ženou v té nejčistší formě asi dost možné není, i když to tak nějakou dobu může vypadat, že to možné je. Osobní zkušenost moje i dalších žen. Jste formát, paní Danielo, takovou pán ke svému plánu potřeboval, ale zhrzená nejste, takže v podstatě s pomstou ostrouhal ;-)
Zdenka Soukupová
25.3.2025 12:55
Danielo, tak to je síla. Ale zvládla jste to s grácií. Ráda bych si přečetla něco dalšího v podobném duchu. ☼
Šárka Bayerová
25.3.2025 12:52
Pane Berko, nechtěně (doufám) jste se připojil k exotům, o kterých se píše v článku. Jen to dohazování tam chybělo...
A čtěte pozorně. Nejen článek paní Lender, ale i diskuzi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA