Foto archiv Jana Zelenky, ilustrace Pixabay.
A život pádí jako splašený kůň ...
2. 4. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
3.4.2025 23:43
Jendo, kažďý z nás má nějaký " motor", který ho pohání. Ty máš své psaní. Tak ať je chod toho Tvého "motoru" jestě dlouho bezporuchový .
Irena Mertová
3.4.2025 13:35
Máte krásnou životní náplň, celoživotní... Je to pěkné, hodně lidí své zájmy během život ztratí a zbývá jim jen prázdno. Tak ať se nadále daří! :-)
Dagmar Vargová
2.4.2025 22:21
Díky za Váš článek, zajímavý, výstižný, čtivý, ostatně jako vždy. Přeji Vám spoustu dalších nápadů a inspirace :-).
Iva Bendová
2.4.2025 19:28
Paní Daniela mi připomněla jeden můj bonmot, že "každý z nás má na zádech složená andělská křídla i růžky ukryté pod čepicí." Geny, rodiče, učitelé, v nezralém věku leckdy i spolužáci a kamarádi ... a různé jiné okolnosti pak formují a určují, co více v životě používáme. Za každým zlem se totiž ukrývá nějaké dávné zlo někoho jiného, ale dospělého člověka to neomlouvá. Jsem ráda za poznání pana Zelenky a jeho spřízněných duší, "Ičko" mě nepřestává /teprve od 2/2025/ mile překvapovat.
Daniela Lender Chaloupková
2.4.2025 18:05
Krásný článek, pravdivá slova. V každém z nás je anděl i ďábel. Je jen na nás, zda budeme více krmit "hodného" nebo "zlého" vlka. Vaše slova si svůj cíl už jistě našla. Hodně štěstí a pevné zdraví :-)
Michaela Přibová
2.4.2025 17:34
Jendo, krásné, smysluplné naplnění . Přeji ti stálou inspiraci a skvělé nápady.
Anna Potůčková
2.4.2025 16:26
Honzo Tvé články se čtou moc dobře. Já Ti přeji aby jsi napsal ještě velkou spoustu článků a aby jsi měl také spoustu spokojených čtenářů nejen na ÍČKU
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA