Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Kollinová
9.7.2025 10:43
Mile rozverné veršování, ze vzpomínek, k pousmání.
Maria miles7
9.7.2025 10:06
Chápu, že některé nápady jsou příliš osobní na to, aby je člověk sdílel. Ale to tajemství dělá tvé příspěvky ještě přitažlivějšími. Těším se, co třeba náhodou zase jednou sdílíš.
Hana Němečková
1.6.2025 12:11
Vtipná a veselá :-)
Eva Mužíková
6.5.2025 22:23
Máǰ, máj, máj, kluci holky maj. Jejich kozy už se pasou, zrak přechází nad tou krásou, láska to je ráj.
Jana Šenbergerová
6.5.2025 06:25
Musím se přiznat, že jsem se trochu obávala, že takové verše mohou u mnohých vzbudit nelibost. O to víc vám děkuji, že vy k nim nepatříte, a dokonce jste to i vyjádřili. Mařinko, tvé podpory si moc vážím, ale tvou zvědavost neuspokojím, protože své nápady většinou nesvěřuji papíru, jen někdy Pavlovi, ale vzápětí je nevratně zapomínám. Občas z nich je i on docela rozpačitý, a to mě zná. :-)
Marie Magdalena Klosová
5.5.2025 14:08
Milá Janinko, fantastické se nevzdávat "lechtivých" nápadů. Jsou obrázkem mladého ducha ! A ten má v Tobě trvalé bydliště. Moc milá a rozverná básnička. byla bych moc zvědavá na ty odvážnější. Napiš mi je ,prosím, do mailu. mm
Dalibor Polanský
5.5.2025 09:06
(:-))
Marie Seitlová
4.5.2025 19:01
Jani, ta se povedla. Veselá, jarní.
Zdenka Soukupová
4.5.2025 15:16
Jano, dobrý... přesně to na jaro pasuje. :-)
Zuzana Pivcová
4.5.2025 14:56
Jsi dobrá, já se odstrojuji akorát doma, když přijdu z krámu. :-D
Načíst starší příspěvky