Ilustrační foto: Freepik
Dentes Praelacteales aneb Ze zubárny do "Země skřítků"
9. 5. 2025Někdo klepe. Odkládám sklíčko s nachystanou a ještě nerozmíchanou kupičkou zubního cementu a otevírám dveře.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
9.5.2025 20:51
Pracovala jsem několik let i na novorozeneckém oddělení :-) také jsme měli jedno zubaté miminko. Zoubky v tomto věku musí pryč :-) miminku by v pusince dělalo neplechu a maminku by kojení bolelo. I u nás to tehdy dobře dopadlo :-)
Iva Bendová
9.5.2025 19:02
Děkuji všem za reakce i hvězdičky, moji milí. Dokáži si to i po cca čtvrt století promítnou v hlavě jako film :-)
Daniela Lender Chaloupková
9.5.2025 14:28
To je tedy paráda zážitek! Doufám, že z miminka vyrostla hrdinka, která se k zubaři nikdy nebála chodit :-))
Alena Velková
9.5.2025 12:01
Krásný příběh, ale být na místě maminky novorozeněte, tak to nepřežiju :-)
Iva Bendová
9.5.2025 08:17
Děkuji za reakci, Danielo. To povolání, poslání, miluji, ale často to byla i řehole ... Ještě občas zaskakuji a jsem za to moc ráda. Nejvíce mě baví být milá na lidi :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA