FEJETON: Kterak okořenit dotazník
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Kterak okořenit dotazník

4. 5. 2025

Máme mimořádnou schůzi. Telefonicky ji svolal Pepa, že prej potřebuje poradit v zapeklité záležitosti a že to velmi spěchá. Oč jde se prej dozvíme na místě. Než zavěsil jen smutně naznačil: „Zařehtal na mě ouřední šiml a já to nezvládám.“

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(4.7 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Soukupová
A přijali toho Pepu? S takovým životopisem by mohl zastávat daleko významnější funkci, než nočního vrátného. :-)
Daniela Lender Chaloupková
Cha cha cha ... i mne dostávaly některé dotazníky "do kolen". Odpovědi vymyšleny skvěle, ovšem mít dotyčného Pepu doma bych určitě nechtěla. Díky za pobavení v deštivém dni.
Jana Šenbergerová
Kdyby to nebylo smutné, bylo by to k popukání. Vystihl jste to přesně.
Jaroslav Čtvrtečka
Článek je sice vycucaný z prstu a to ještě zřejmě s pomocí AI.
Milan Pepo
Tak tohle mne pobavilo :-D. V jakémsi ,,pravěku" jsem chtěl z jedné státní složky do druhé. Zúčastnil jsem se výběrového řízení. Bylo nás tam co já vím... ? dvacet. Takže napsat CV na nelinkovaný papír minimálně na třicet řádků. Ono to tedy ještě mělo pokračování. Psychotesty. Dostal jsem jedno, dostal druhé a vybuchl jsem smíchy. Paní, nebo slečna psycholožka se mne zeptala co je mi k smíchu. Tak jsem jí řekl co je obsahem toho CV i těch psychotestů. Koukala na mne divně. No já to zpracovával na VŠ v rámci studenstské odborné činnosti. Poslala mne do bufetu, že nemá smysl abych se výběrového řízení účastnil.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%