Ilustrační foto: Pixabay
Kremrole
13. 5. 2025Cukrárna ve Velkých Losinách, myslím tu u zámku, je boží. Z dálky vítá vůní čokolády. Na pultě různé druhy pralinek, ve skleněné vitríně zákusky. Některé znám, s ostatními se postupně seznámím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Sylva Wiedel
14.5.2025 09:13
Ano, takoví lidé se vyskytují. Přeji si, abych jich nepřibývalo, ale naopak. Hezký článek!
Michaela Přibová
14.5.2025 09:04
Teda být svědkem takivé scény, tak mi přestane chutnat i ten nejlepší dort. Ale je to hezky napsaný článek. Výstižně. Taky se divím, že tu ženu nikdo neurazil.
Soňa Prachfeldová
13.5.2025 13:21
Divím se, že tu nepříjemnou osobu někdo někam neposlal. Kremrole jsem měla vždy ráda. Vyhlášené jsou na Zahradě Čech v Litoměřicích.
Daniela Lender Chaloupková
13.5.2025 12:56
Napsala jste to MOC hezky a výstižně, díky. Ač kremrole nemusím, ty nejlepší pekla má babička. Některé s bílkovým sněhem, jiné se šlehačkou. Lepší už jsem nikdy nejedla.
Iva Bendová
13.5.2025 12:46
Trošku mi ta kremrole z obrázku zhořkla v puse :-/ :-) Mívali jsme je kdysi v nemocnici k nedělnímu obědu, když jsem tam jako dítě skoro měsíc musela pobývat. Vždycky jsme si s ostatními dětmi říkali, kdyby tak měla půl metru :-) Teď vídám v COOPu pořádně velké, ale současným zákuskům už tolik neholduji, často mě zklamaly kvalitou a nečerstvostí, a místní vyhlášenou cukrárnu "De jsi" zrušili, ale i ta se ke konci zhoršila. Asi nechtěli zvyšovat už tak docela vysoké ceny a postupně ubírali na kvalitě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 20. týden
Čeští hokejisté obhajují na světovém šampionátu zlato. Téma tohoto týdne je jasné: hokej!
AKTUÁLNÍ ANKETA