Kremrole
Ilustrační foto: Pixabay

Kremrole

13. 5. 2025

Cukrárna ve Velkých Losinách, myslím tu u zámku, je boží. Z dálky vítá vůní čokolády. Na pultě různé druhy pralinek, ve skleněné vitríně zákusky. Některé znám, s ostatními se postupně seznámím.

Můj příběh společnost životní styl
Hodnocení:
(5.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Sylva Wiedel
Ano, takoví lidé se vyskytují. Přeji si, abych jich nepřibývalo, ale naopak. Hezký článek!
Michaela Přibová
Teda být svědkem takivé scény, tak mi přestane chutnat i ten nejlepší dort. Ale je to hezky napsaný článek. Výstižně. Taky se divím, že tu ženu nikdo neurazil.
Soňa Prachfeldová
Divím se, že tu nepříjemnou osobu někdo někam neposlal. Kremrole jsem měla vždy ráda. Vyhlášené jsou na Zahradě Čech v Litoměřicích.
Daniela Lender Chaloupková
Napsala jste to MOC hezky a výstižně, díky. Ač kremrole nemusím, ty nejlepší pekla má babička. Některé s bílkovým sněhem, jiné se šlehačkou. Lepší už jsem nikdy nejedla.
Iva Bendová
Trošku mi ta kremrole z obrázku zhořkla v puse :-/ :-) Mívali jsme je kdysi v nemocnici k nedělnímu obědu, když jsem tam jako dítě skoro měsíc musela pobývat. Vždycky jsme si s ostatními dětmi říkali, kdyby tak měla půl metru :-) Teď vídám v COOPu pořádně velké, ale současným zákuskům už tolik neholduji, často mě zklamaly kvalitou a nečerstvostí, a místní vyhlášenou cukrárnu "De jsi" zrušili, ale i ta se ke konci zhoršila. Asi nechtěli zvyšovat už tak docela vysoké ceny a postupně ubírali na kvalitě.
Olga Škopánová
Já bych řekla, že to je buranství a sobeckost nejvyššího stupně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 20. týden

Čeští hokejisté obhajují na světovém šampionátu zlato. Téma tohoto týdne je jasné: hokej!

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%