Ilustrační foto: Freepik
Buchty s tvarohem
11. 5. 2025Ačkoliv je malý a otylý, přitahuje ji. Je totiž neskutečně chytrý a pro ni je inteligence u mužů na prvním místě. Usilovně přemýšlí, jak jej zaujmout. Chce to taktiku, musí to navléknout tak, aby si myslel, že on sám je lovec a ne lovná zvěř.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
12.5.2025 00:41
Je to jak z amerického romantického filmu, včetně anglických výrazů. Já ví, že se dnes používají v prostředí nadnárodních společností. Ovšem ne každý se tam pohybuje.
Alena Velková
11.5.2025 19:13
A já myslela, že je to mužská taktika...Dříve, když mě někdo balil, třeba na rockovém koncertě, tak mě obvykle jakoby omylem zlil pivem, ale ne vždy se to setkalo z mé strany s úspěchem :-)
Zuzana Pivcová
11.5.2025 14:32
Stávalo se mi, že někdo o mou snahu viditelně nestál, ale když jsem se začala bavit s někým jiným, obrátil. Ach, kde jsou ta léta. :-D
Iva Bendová
11.5.2025 14:13
Vendula Pizingerová, za svobodna Václava Horová, se kdysi stala paní Svobodovou za nedlouho poté, co skladatele Svobodu polila nějakým nápojem a on si jí tak všimnul. Jestli je tedy pravda, co se někde psalo a pak i zmínilo v nějakém dokumentu. To mi, prosím, tento vtipně napsaný příběh připomenul ;-) Úspěšní muži, bacha :-)
Jana Šenbergerová
11.5.2025 13:34
Totální nezájem bývá vždycky podezřelý. Pohodové čtení pro nedělní odpoledne.
Daniela Lender Chaloupková
11.5.2025 12:26
Díky za nedělní pobavení :-)) U mužů nezáleží až tak úplně na jejich vzhledu, ale měli by být především zajímaví. Osobně jsem vždy preferovala smysl pro laskavý humor (ne trapný a rádoby inteligentní ...). Hlavně, že se pokus o zaujetí "koblížka" za pomoci četných koktejlů v dobré obrátil a došlo i na ty tvarohové buchty :-))
Jiří Dostal
11.5.2025 12:04
:-) Taky miluji přepálenou kukuřici, javorový sirup a ideový kýč Netflixu... :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 20. týden
Čeští hokejisté obhajují na světovém šampionátu zlato. Téma tohoto týdne je jasné: hokej!
AKTUÁLNÍ ANKETA