Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Ráno v Proboštově
9. 5. 2025Rok se s rokem sešel a my jsme se objednali u našeho zubaře na roční preventivní prohlídku. Nejbližší termín byl 6.5.25 ráno 7.40 hod. Změna nepřichází v úvahu, a to, že to mámě přes 20 km už teprve ne.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
9.5.2025 22:56
Už je po Velikonocich, stale vzpomínáš na Boonečka a nový pejsek nikde? Psala jsi, že po Velikonocích bude. Že by jste si to rozmysleli??
Zuzana Pivcová
9.5.2025 18:41
To byla ale hezká procházka, zvláště po tak dobře vyřízené návštěvě u stomatologa.
Věra Ježková
9.5.2025 17:40
Naďo, pěkná procházka. Já to mám k zubaři asi dvacet minut pěšky. A od něj na procházku nejblíž k holešovickému přístavu. Ale tu jsem v této souvislosti ještě nikdy nepodnikla. Mé ranní procházky většinou směřují do obchodů s potravinami. :-)
Anna Potůčková
9.5.2025 15:00
Nadi sypeš jako z rukávu jeden článek za druhým. A stejně tak výletuješ a vycházkuješ. V tomto tě obdivuji. To já když je venku chladno jsem nejraději doma v teplíčku a raději něco tvořím.
Daniela Lender Chaloupková
9.5.2025 14:36
Krásná fotogalerie. Musela jsem se podívat na mapu, kde se Proboštov nachází. Máme v naší zemi opravdu půvabná místa :-)
Iva Bendová
9.5.2025 08:34
Spojili jste příjemné s užitečným, skoro vždy, když mě něco vytáhlo brzy ven, jsem za to byla nakonec ráda :-) Rána mají venku svá kouzla. Pěkné okolí má pan zubař :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA