FOTO : Zdenka Jírová
Příběhy kosí rodinky
10. 5. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
10.5.2025 13:37
Také mám kosy moc ráda. Krásně zpívají a
je zábavné je sledovat. Obzvlášť ty mladé, kteří se teprve rozkoukávají. Hezký příběh jedné kosí rodinky a její pozorovatelky. Díky!
Iva Bendová
10.5.2025 12:02
Mám kosy ráda a jednu dobu byly u nás vzácností, stýskalo se mi po žlutých zobáčcích, po jejích trylcích, co někdy zní jak lidská řeč, kterou prý imitují, ale už je zase potkávám, asi přemnožené straky vyhnala poštolka, která nad naším parkem často kroužila. Děkuji, Zdeni, za moc hezké povídání o mých kamarádech ;-)
Ingrid Hřebíčková
10.5.2025 10:57
Krásný příběh. My s hrůzou loni pozorovaly jednu z našich koček, proč na zahradě kouká pořád na jedno místo. Zjistily jsme do dvou dní, že si u nás připravuje sýkorka koňadra hnízdo. Zabránily jsme jí a tím ji zachránily. Bohužel naše kočky by jí zabily. Říkáme si, jestli dochováme všechny kočky a už nebudeme mít žádnou, tak si zahradu vyplníme krmítky.
Daniela Lender Chaloupková
10.5.2025 09:48
Moc hezké a dojemné. Z fotky si nic nedělejte, ona ta "zvířena" chce málokdy pózovat ;-). Důležitý je zážitek, a ten musel být úžasný, moc děkuji za zprostředkování.
Jan Zelenka
10.5.2025 09:24
Tak, takovýto příběh bych bral taky. Pozorovat ptačí rodinku musí být moc pěkné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA