Odpoledne na Střížáku
Všechny fotografie: Naděžda Špásová

Odpoledne na Střížáku

16. 5. 2025
fotografování příroda
Hodnocení:
(5.1 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Váš článek mi připomněl má studentská léta v Ústí. Na Střižák jsme občas chodili, někdy jsme se chtěli vyhnout nějakému nepříjemnému předmětu, někdy jsme se tam i učili na odpolední výuku, či, když jsme čekali na vlak domů. Samozřejmě jen na jaře nebo v září. V zimě by to nešlo. Fotografie jsou moc krásné, už si moc nepamatuji, do kterých míst jme chodili, ale tak krásná místa jako na vašich fotkách, si nepamatuji.
Naděžda Špásová
Moc děkuji za vaše příspěvky, bylo tam opravdu moc hezky. :-)
Miluše Hasenohrlová
Nadi, hezká procházka, a zelená je dobrá pro oči. :-)
Věra Ježková
Naďo, takovou procházku bych si taky dala líbit. :-)
Jana Šenbergerová
I kdyby nohy bolely, duše by jásala. Nemohu se nabažit těch jarních zelení. V tomto ročním období je jejich škála nepřeberná. A mraky na tvých fotkách bývají vývozní. Díky, Naďo.
Daniela Lender Chaloupková
Hezké povídání, krásné forografie. Díky za virtuální výlet :-)
Jan Zelenka
Moc hezký kraj.
Jarka Jendrisková
Váš článek mě snad už konečně donutí se na Střížák vypravit. Plánuji to roky. Naposledy jsem tam byla s techniky asi před 30 lety, když jsem pracovala v Radiokomunikacích, měli jsme tam převaděč. Ale zase jsme se byli podívat o Velikonocích na Mariánské skále, je to tam celkem pěkně upravené, na místě kde stávala kaplička je pamětní kámen. Chystám se také o tom na I 60 napsat. Naše město potřebuje pozitivní reklamu, aby ho každý nevnímal jen jako zoufalé rejdiště nepřizpůsobivých. Takže díky za váš článek, budu vás následovat. Jarka

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 20. týden

Čeští hokejisté obhajují na světovém šampionátu zlato. Téma tohoto týdne je jasné: hokej!

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%