Fotoreportáž: Když město voní a zpívá jarem
Všechny fotografie: Elena Valeriánová

Fotoreportáž: Když město voní a zpívá jarem

15. 5. 2025

Náš pobyt ve Frýdku-Místku se protahuje a já se smiřuji s tím, že letošní jaro prožiji ve městě. Je to pro mne docela těžké, celý dosavadní život jsem žila na vesnici, chodila tichými rány zadumanou přírodou, která se probouzela ptačím zpěvem a nohy mi smáčela studená ranní rosa.

fotografování příroda
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Eleno, paráda.... :-)
Alena Tollarová
Eleno, být ve městě neznamená pro každého být současně i uprostřed přírody. Uvědomit si, že město je její součástí, neumí každý. Ty jsi to ve vašem dočasném a nedobrovolném azylu objevila, protože dokážeš všude najít, co je tam pěkného. Stačí chodit s očima dokořán ... a Ty to umíš ☺Díky za městské, a přesto poetické fotky i procítěný text.
Jan Zelenka
Velmi poetické!
Daniela Řeřichová
Eleno, vše jsi vyjádřila srdcem. Díky.
Marie Měchurová
Eleno, Ty umíš vnímat a zachytit střípky z přírody, jako nikdo jiný. Přesto Ti přeju brzký návrat, tam, kde jsi to měla nejraději. Moc hezké...
Iva Bendová
Aaaach, to je taková krása! :-) Poezie psaná až lyrickou prózou a ty fotografie ... Jdu si pro noťas a vychutnám si to pořádně. Děkuji, Elen*
Jana Šenbergerová
Eleno, važ si daru, který máš, když slovem i obrazem promlouváš. Co v srdci máme, všude hledáme, a když to hodně chceme, také to nalezneme.
Daniela Lender Chaloupková
To je tak krásně napsané ... a fotky nádherné, moc děkuji. Ano, chodit s očima otevřenýma a děkovat za vše krásné kolem nás :-)
Mirek Hahn
Pěkné fotky!
Alena Velková
Elo, nádherné fotky. Já každé ráno chodím s Bobinou do Obory Hvězda. Po ránu je tam minimum lidí a tak si užívám ten ohlušující ptačí zpěv...je to balzám na duši. ♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden

Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...