Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Pudichová
16.5.2025 07:23
Dovedou si to živě představit, jak bylo... Už proto, že dobře znám mnohé Íckaře i krajinu kde jste prožili bezesporu nádherné dny. Někdy nestačí jen chtít. Věřím, že bude zase někdy příště....
Eva Mužíková
16.5.2025 00:06
Přestože jsem se setkání nezúčastnila, diky čĺánkům a fotogaleriím, jak je to i zde, jsem nasála tu nádhernou atmosféru setkání. Tak snad zase někdy někde s vámi.
Hana Práglová
15.5.2025 23:05
Tiše závidím, ale ne vždy člověk může co chce....
Jana Šenbergerová
15.5.2025 22:44
Díky za to, že si mohu aspoň prohlédnout fotky a počíst si, že se i letošní sraz vydařil.
Jitka Hašková
15.5.2025 21:09
Bohužel moje fyzička nestačí na dlouhé cestování, mám radost, že se setkání opět vydařilo.
Libuše Křapová
15.5.2025 20:41
Bylo to prostě bezvadné. A jen tak mne napadlo - kdyby měla íčkařska setkání nějaká hesla, tak tohle by mělo mít "Kvakoš" :-) Že, Ali T. :-)
Helena Přibilová
15.5.2025 20:15
Velmi mne potěšilo, že se setkání "íčkařů" tentokrát konalo v Lednici, odkud pocházím a kde dosud žije moje rodina. Bydlely jsme s maminkou přímo v sousedství zámeckého parku. Zde jsem jako dítě trávila většinu svého času, proto mám k tomuto místu vřelý vztah. Co se týče setkání "íčkařů", s manželem jsme se zúčastnili pouze prvního (pondělního) večera. Během víkendu jsme navštívili moje příbuzné a v úterý ráno jsme se z pracovních důvodů vraceli do Prahy. Setkání s "íčkaři" bylo pro nás sice krátké, ale velmi příjemné. Děkujeme tímto panu Raškovi, který nejen všechno výborně zorganizoval, ale postaral se také o skvělou zábavu.
Michaela Přibová
15.5.2025 19:08
Chtěly jsme se sestrou přijet, ale bohužel penzion oznámil, že je plno. Příště se přihlásíme dřív. Jsme rády, že se setkání tak skvěle vydařilo.
Elena Valeriánová
15.5.2025 18:27
Prostě: tato země není jenom pro mladé. A je krásné, když se setkávají přátelé. Myslela jsem na vás celou dobu. Děkuji za článek a fotky.
Alena Velková
15.5.2025 18:26
Raduju se s vámi.
Načíst starší příspěvky