Setkání s i60 - tentokrát v Lednici
Všechny fotografie: Anna Potůčková

Setkání s i60 - tentokrát v Lednici

16. 5. 2025

Jako každý rok, tak také letos se senioři z různých koutů naší krásné vlasti setkali v Lednici. A jako každý rok, tak i letos jsme obdivovali nejen zdejší památky, ale také se věnovali turistice, zábavě a nemohla chybět a ani nechyběla velmi přátelská atmosféra.

i60.cz města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Aničko, díky za povídání o setkání a hlavně za bezva fotodokumenty. Ráda jsem se na všechny známé tváře podívala. Letos bohužel jen na fotokách.
Blanka Lazarová
Aničko, tvoje podrobná dokumentace mi vždycky pomůže osvěžit a připomenout to, co už jsem zapomněla. Díky za to. Bylo to fajn. :-)
Květuše Pinkasová
Aničko, přesně takové moc hezké to na tom našem setkání v památkové Lednici bylo ♥ Jsem ráda, že jsem si tu krásu, program a hlavně tu srdečnost s vámi všemi z i60 mohla prožít ♥ Moc hezké fotečky a dokumentace ♥
Hana Polednová
Aničko, děkuji za krásný článek s fotkami. Je hezké si znovu vše připomenout a zavzpomínat.
Eliška Murasová
Aničko, detailně jsi popsala a zdokumentovala, díky. Pěkné dny to byly! :-)
Helena Přibilová
Moc krásné fotografie, které mne zahřály u srdce. V těchto místech jsem totiž prožila svoje dětství.
Marie Měchurová
Znovu jsem si ty tři parádní dny oživila, a prohlédla hezké fotky. Bylo to po všech stránkách prima!!
Anna Potůčková
Všem kteří můj článek okomentovali moc děkuji. Z Vašich hezkých komentářů mám radost, každý takový potěší.
František Matoušek
Díky. Hezká vzpomínka.
Zuzana Pivcová
Aničko, určitě jste se měli fajn a dobře se společně bavili. A Honza je hvězda.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden

Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...