Ilustrační foto: Freepik
Osobní rozvoj v seniorském věku: Zbytečnost, nebo klíč k naplněnému stárnutí?
18. 5. 2025Když se řekne osobní rozvoj, většinou si představíme mladší lidi. Mladé dospělé, kteří chtějí lépe poznat sami sebe, posílit své sebevědomí, zlepšit vztahy nebo najít smysl života.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
18.5.2025 17:04
Také souhlasím s I.Mertovou. Svůj život si užívám dle svého zdravotního stavu, svých zálib a nepotřebuji k tomu žádná školení, přednášky apod.
Dagmar Vargová
18.5.2025 16:50
Vzhledem k tomu, že jsem během studia na VŠ i později v zaměstnání, při školeních, seminářích atd. musela "dostat" do hlavy spoustu zbytečných a neužitečných informací, nyní si užívám toho, že nemusím NIC, tedy nic absolvovat povinně. Netrpím nízkým sebevědomím, podhodnocením či nedostatkem komunikace :-). A vybírám si jen činnosti, které mě baví. Takže rovněž souhlasím s paní Irenou Mertovou.
Jan Zelenka
18.5.2025 16:28
Nepotřebuji ovšem cizí rady všemožných "moudrých" webů. Svůj život si určuji sám.
Jan Zelenka
18.5.2025 16:25
S obsahem článku souhlasím. Vnímám to podobně. Teprve v důchodu jsem mohl naplno realizovat své zájmy, osvobozený od pracovních povinností. Jsem pánem svého života.
Miloslava Richterová
18.5.2025 16:23
Ale proč ne? Asi jsou senioři, kteří projeví zájem o radu, jak si užít života v důchodu, jen si myslím, že zde v klubu aktivních seniorů, co neznají nudu, paní autorka s nabídkou nepochodí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 20. týden
Čeští hokejisté obhajují na světovém šampionátu zlato. Téma tohoto týdne je jasné: hokej!
AKTUÁLNÍ ANKETA