Eurovizní návrat do dětství se zase nekonal
Ilustrační foto: Freepik

Eurovizní návrat do dětství se zase nekonal

21. 5. 2025

Soutěži jsme kdysi říkali Eurovize. Dnes je to Eurovision Song Contest. Dívám se skoro každý rok. Asi s nadějí, že se dočkám zázraku a bude vše jinak.

hudba kultura zábava
Hodnocení:
(5.1 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Daniela Lender Chaloupková
Šárko :-)) klobouk dolů za trpělivost TO sledovat. Jsem fakt ráda, že jsem stará "konzerva", na tohle bych neměla ... Ale děsně jsem se pobavila, doufám, že se mi o tom nebude zdát :-)) Díííky :-)
Iva Bendová
Conchita Wurst mě odradila navždy :-D Ale že jsi tam měla materiálu, vtipná Soňo! :-D
Alena Velková
Jsi dobrá, to b ch nedala, já jsem na rock, ale náhodou jsem viděla švédskou Saunua to mě pobavilo, jako parodie, jak tam běhali s metličkama :-) ale dobrovolně a bez tance bych si to nikdy nepustila...
Dagmar Vargová
Šárko, díky za Vaši podrobnou reportáž a hlavně za obdivuhodnou trpělivost to sledovat. Stačily mně upoutávky. Celá tato vyčpělá soutěž je jeden obrovský bizár ve smyslu: čím hůře, tím lépe :-(. Dosud se divím našim rockovým Kabátům, že tam vystoupili s Malou dámou. Takové publikum to nemůže ocenit. Myslím, že od vítězství ABBY to jde z kopce. Škoda peněz na takovou šaškárnu a škoda času... tak aspoň díky Vašemu článku vidím, že opravdu o nic nepřicházím :-).
Vladimír Mrázek
Obdivuji Vás, že jste vydržela všechny tři večery.
Jan Zelenka
Tak tohle neznám a vůbec mi to nechybí.
Šárka Bayerová
Škoda, Zuzano... :-) Je to vážně velká hlína... A máš-li štěstí, ještě se poučíš. I celofán je švýcarský vynález! Nejen profláknutý nůž, co má v sobě všecko, na co si jen vzpomeneš....:-)
Zuzana Zajícová
Jsi statečná. Já nedokážu koukat ani minutu :-)
Mirek Hahn
Velmi vtipné a velmi ilustrativní. Myslím, že jsem se před mnoha lety rozhodl dobře, nesledovat Eurovision :-) Díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden

Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...