Ilustrační foto: Freepik
Maškaráda aneb Prolínání zvířecího světa s lidským
20. 5. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Vargová
20.5.2025 18:56
Moc hezké, nápadité, vtipné :-). Nevím, co bych dodala, jen snad že obdivuji vznešené sokoly (včetně toho, jak se obětavě starají o svá mláďata) a roztomilé tučňáky, jak se kolébají a dovedou určit podle "hlasu" toho svého jediného správného partnera (a taky se obětavě střídají v péči o potomstvo).
Iva Bendová
20.5.2025 18:49
Ingrid 16:47 Ke knize "Stepní vlk" jsou v databázi knih zajímavé diskuzní příspěvky a kniha má 87% od čtenářů. https://www.databazeknih.cz/knihy/stepni-vlk-1793
Iva Bendová
20.5.2025 18:31
Děkuji všem za reakce a za hvězdičky. Zdraví vás už ne KŘEPELKA, ale někdy ... KOROPTVIČKA ;-)
Iva Bendová
20.5.2025 18:21
Iveto "Mláďátka" zkuste, může to být zábavné i pro ostatní, něco pak dovymýšlet v diskuzi ;-) K Vašemu dotazu - zadala jsem do google text : "článek Holčička" a hledala v odkazech, jeden mě hodil rovnou do té diskuze na Seznamu, ale přímo na článek "Holčička" jen do i60.cz
Iveta Tomčíková
20.5.2025 18:02
Mohu se tedy jen zeptat, kde jste přišla k tomu odkazu co jste mi napsala v komentáři na můj článek Holčička?
Myslím TEN ODKAZ - www....
nikde jsem se ke komentářům co mi tam kdo napsal už nedostala jen když jsem zadala do vyhledávače Seznamu. "Holčička" dal se tam otevřít ten článek v I.60.
Nikdy ne ty komentáře na které jste mi poslala odkaz - mohu tedy poprosit JAK NA TO?
Jste pro mě ta PRAVÁ poradkyně neb jsem se na to proč jsem měla tolik shlédnutí
atd. ptala, ale to co jste zvěděla vy, toho jsem se nedopátrala...:-(
Je tu, tedy mi příjde taková stálá parta, senza parta, která tu funguje po mnoho let,
takže ten kdo sem chce přidat nějaký článek či básničku, tedy já - je rád za každou radu, tedy té vší si velmi vážím...
Jen...kde jste přišla k tomu odkazu
https://www.seznam.cz/komentare/83435643-holcicka Zlatí "íčkaři"
poradíte?
Budu vděčná...moc...
PS
ten článek o "mláďátkách" by možná stál za úvahu, co myslíte?
Iveta
Iva Bendová
20.5.2025 17:56
Iveto 17:17 Někdo tu někde psal, že Seznam a asi i další portály si některé články převezmou tak nějak sami, nezávisle na vůli autora nebo redakce "íčka." Nejsem tu dlouho, tak asi ne pro Vás ta pravá poradkyně ;-) Na hlavní / první rubrice chatu a na rubrice "Redakce" Vám jistě někdo rád odpoví, na co zrovna budete potřebovat. Jinak - ta mláďátka - ml. dcera kdysi říkala hříbátku "kůňátko" :-)
Iva Bendová
20.5.2025 17:25
:-D Vyoraná MYŠ jsem každé ráno a zmatená LESNÍ VČELA byla také nevzpomenuta ;-) Bude toho /doufám/ víc :-) Jinak - "Stepní vlk" je zvláštní kniha, už je to dávno, co jsem si z ní výpisek udělala. Měla jsem tehdy zvláštní období., tak teď nevím, zda ji doporučit.
Iveta Tomčíková
20.5.2025 17:17
SUPER, kdysi jsem napsala článek na tak zvaná "mláďata", tedy tele-telátko, sele-selátko, včela-včelátko....
Paní Ivo, jsem Vám moc vděčna, že jste mi napsala komentář kde lze najít článek, který si od I.60 převezme Seznam.cz či Centrum.cz - jste MOC hodná, že jste tomu věnovala svůj čas, nevím kam vám mohu napsat, abych nepsala zde k článku...?
Ale
byla jsem velmi udivena, že ačkoliv jsem nabídla tomuto serveru pár svých článků či básniček, ocitla jsem se bez mého vědomí najednou na Seznamu.cz i Centrumu cz.?
Můžete mi prosím nějak kontaktovat?
Omlouvám se, ale jsem tu krátce, nabídla jsem své články a básničky zcela nedávno tomuto serveru.
Děkuji Iveta
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci