fiurasek martin
31.5.2025 15:47
Jsem soukromý investor, který své peníze půjčuje opravdu všem bez rozdílu. Není to ani nebankovní společnost, ani banka. Jsou to opravdu moje peníze, které mohu nabídnout za velmi rozumných podmínek. Registrace nebo vymáhání by neměly být překážkou. I s těmito skutečnostmi vás mohu schválit. Jednoduchá organizace, rychlá výplata, konsolidace půjček, žádné zbytečné diskuze. Pokud máte zájem o solidní obchod se skutečným soukromým investorem, neváhejte mě kontaktovat, jsem k dispozici 24 hodin denně.:fiurasekmartin8@seznam.cz
Marie Faldynová
30.5.2025 23:40
Už před padesáti lety mne pobavil výrok: Vysvětlovat volovi že je vůl je zbytečné, protože ten vůl to nepochopí. Pokud je pravda, že člověk je zhruba vychován ve třech letech a skoro hotový v deseti letech, nemá smysl starší lidi předělávat. Já osobě ráda diskutuji pokud k tomu dostanu prostor a z toho, abych druhé předělávala jsem už vyrostla.
Magda Škodová
30.5.2025 22:19
Paní Škopánková píše, že by se senioři měli vyvarovat poučování a prosazování svého názoru. Nedělám to, většinou si myslím svoje, přestože bývám někdy až zděšená čím se mé děti zabývají. Ale i mladí by měli pochopit, že nejsme tak dementní jak si oni o nás, starších, myslí a pokud už radíme, je to spíš zkušenost než rada. A ani my nejsme na nevyžádané rady zvědaví.
Ján Zábranský
30.5.2025 18:07
12:20 Pán Pokorný, áno.
Olga Škopánová
30.5.2025 06:41
Myslím, že senioři nemusí jen mlčet mohou diskutovat v rodině i na nejrůznějších forech, je to zábavné a obohacující. Měli by se ale vyvarovat poučování a prosazování svého názoru jako jediného správného a měli by pochopit, že dnes je život už úplně někde jinde než za jejich mládí.
Iveta Tomčíková
29.5.2025 17:41
Pardon paní Špásová je N.
Iveta Tomčíková
29.5.2025 17:39
Nechtěla jsem se zde zapojovat do diskuse, ale musím uznat, že tento článek je super a víc než pravdivý. Takhle se paní Vratislavo začalo chovat hodně mých kolegyň v práci po dovršení svých 60tin a jsou spokojené. Ony i jejich rodiny a přátelé.
Jen si tak říkám, copak paní O. Špásová , které vadí, že v profilu nejsou uvedeny osobní data, která ona uznává za "slušnost" - dívá se na profily všech?
Proč se obrací jen na některé a nazývá je, že se nechovají slušně, jak je tu zvykem před 10 lety, to už necháme coby její problém... :-)
Michaela Přibová
29.5.2025 16:31
Pane Pokorný, nic ve zlém, ale já musím oponovat. Když vám dospívající dcera řekne: mami, mně se na tobě líbilo, že jsi brzy pochopila, že si budu dělat , co chci. A do seniorského věku jsem měla daleko. A do moudrosti taky. :-)) Takže to byla spíše rezignace či kapitulace. Už léta mlčím a mám klid.
Zdeněk Pokorný
29.5.2025 16:16
Čekal jsem kdo se chytí. Nezklamali jste mě...Jupí. (A jinak - běžte diskutovat na Ring...)
Pavel Ouběch
29.5.2025 15:56
Pane Pokorný, indiáni nejvíc naslouchali radě starších. Nepřežili. Vývoj společnosti není tak jednoduchý.
Načíst starší příspěvky