Střípky z májového setkání íčkařů v Lednici
Všechny fotografie: Hana Polednová

Střípky z májového setkání íčkařů v Lednici

21. 5. 2025

Není Lednice jako lednice. Někdo se cítil jako v lednici díky mrazivým ránům, ale většina z nás se řádně oblékla a Lednici si užívala plnými doušky. 

cestování čtenáři i60.cz zábava
Hodnocení:
(5 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Opět krásná dokumentace, jak nám všem bylo na setkání fajn!
Květuše Pinkasová
Odpoledne plná dojmů ze schůzky pomocných příprav s Hankou P ♥ a Klubu seniorů s KRS, kde je členem také ♥ na 11. Sportovní hry, tentokrát v našem městě, jsem byla příjemně unavená sekáním, večerní procházkou s vnoučkem ale začalo po nádherném dni ale opět pršet ♥ No a na ČT2 zrovna Hani ještě dávali Znojemsko, Lednici, Pavlov, všechny naše společné kroky štěstí s výkladem Potměšila a tak jsem si s vámi prožila i ušlý čtvrteční den ♥ Za Minaret navíc máte teda můj obdiv a určitě bych doplnila vaší super trojici ♥ Děkuji za krásné vzpomínkové nezapomenutelné Májové střípky, Haničko ♥
Hana Polednová
Já vám všem moc děkuji za milé komentáře a jsem moc ráda, že se fotky líbí, i když jsou si hodně podobné s ostatními. Těm, kteří se nemohli zúčastnit a ještě nás osobně neznají, jsme se fotkami trochu blíže představili.
Eva Mužíková
Hani, dobrých informací a fotek ze setkáni není nikdy dost. Skvělé.
Daniela Lender Chaloupková
Díky za osobní výpověď a velice obsáhlou a perfektní fotoreportáž :-)
Miloslava Richterová
Díky za zprostředkování i za pěkné fotky :-)
Jana Šenbergerová
Hanko, díky za článek i fotky. :-)
Dagmar Vargová
Hanko, díky za další článek a postřehy z Vašeho báječného lednického setkání a super fotoreportáž. Skoro mám pocit, že díky všem těmto íčkařským článkům a fotkám jsem si Lednici užila mnohem příjemněji a určitě klidněji, než jako úča na školních výletech s dětmi a studenty :-). Bohužel jen ta atmosféra osobního setkání chybí... Tak třeba někdy příště.
Helena Přibilová
Fotografie zachycující krásy mého rodného kraje mě vždy vezmou za srdce...
Blanka Lazarová
Hani, bezva článek i fotky. Zase jsem si zavzpomínala. Dík. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden

Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...