Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Helenka Vambleki
22.5.2025 00:13
Opět krásná dokumentace, jak nám všem bylo na setkání fajn!
Květuše Pinkasová
21.5.2025 23:39
Odpoledne plná dojmů ze schůzky pomocných příprav s Hankou P ♥ a Klubu seniorů s KRS, kde je členem také ♥ na 11. Sportovní hry, tentokrát v našem městě, jsem byla příjemně unavená sekáním, večerní procházkou s vnoučkem ale začalo po nádherném dni ale opět pršet ♥ No a na ČT2 zrovna Hani ještě dávali Znojemsko, Lednici, Pavlov, všechny naše společné kroky štěstí s výkladem Potměšila a tak jsem si s vámi prožila i ušlý čtvrteční den ♥ Za Minaret navíc máte teda můj obdiv a určitě bych doplnila vaší super trojici ♥ Děkuji za krásné vzpomínkové nezapomenutelné Májové střípky, Haničko ♥
Hana Polednová
21.5.2025 23:07
Já vám všem moc děkuji za milé komentáře a jsem moc ráda, že se fotky líbí, i když jsou si hodně podobné s ostatními. Těm, kteří se nemohli zúčastnit a ještě nás osobně neznají, jsme se fotkami trochu blíže představili.
Eva Mužíková
21.5.2025 22:41
Hani, dobrých informací a fotek ze setkáni není nikdy dost. Skvělé.
Daniela Lender Chaloupková
21.5.2025 22:16
Díky za osobní výpověď a velice obsáhlou a perfektní fotoreportáž :-)
Miloslava Richterová
21.5.2025 20:19
Díky za zprostředkování i za pěkné fotky :-)
Jana Šenbergerová
21.5.2025 20:16
Hanko, díky za článek i fotky. :-)
Dagmar Vargová
21.5.2025 18:33
Hanko, díky za další článek a postřehy z Vašeho báječného lednického setkání a super fotoreportáž. Skoro mám pocit, že díky všem těmto íčkařským článkům a fotkám jsem si Lednici užila mnohem příjemněji a určitě klidněji, než jako úča na školních výletech s dětmi a studenty :-). Bohužel jen ta atmosféra osobního setkání chybí... Tak třeba někdy příště.
Helena Přibilová
21.5.2025 18:08
Fotografie zachycující krásy mého rodného kraje mě vždy vezmou za srdce...
Blanka Lazarová
21.5.2025 17:19
Hani, bezva článek i fotky. Zase jsem si zavzpomínala. Dík. :-)
Načíst starší příspěvky