ZUŠ F. X. Richtera v Holešově vystavuje díla svých žáků
Všechny fotografie: Anna Potůčková

ZUŠ F. X. Richtera v Holešově vystavuje díla svých žáků

25. 5. 2025

Stejně jako každý rok, tak také letos probíhá na holešovském zámku výstava děl žáků holešovské ZUŠ F. X. Richtera. Tuto školu navštěvují také moje vnoučata Alešek, Anička a Alenka od mé starší dcery Aničky.

kultura vnoučata výtvarné umění
Hodnocení:
(5.1 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Webrová
Dáma s hranostajem od Leonarda da Vinci je úžasný. Hodně obrázků lahodí mému oku.
Alena Velková
Opravdu moc, moc hezké.
Zuzana Pivcová
Krásné, jsou u nás děti nadané výtvarně i hudebně.
Jana Šenbergerová
Aničko, díky! Také dvakrát ročně navštívíme výstavu prací žáků ZŠ a ZUŠ. Vždycky žasnu, jak jsou děti šikovné. Ať se těm vašim stále daří.
Daniela Řeřichová
Aničko, děkuji za sdílení krásné výstavy a gratuluji k šikovným vnoučatům. Je to dar, když svůj talent vkládají do umění. Já se každoročně těším z obrázků dětí, kteří se zúčastňují naší soutěže, jejich vnímání světa je jedinečné. ZUŠ (dříve LŠU) jsou mimořádným projektem našeho školství.
Blanka Lazarová
Šikovní žáci a pěkný koníček. Některé výtvory jsou jako od profesionálů. Gratuluji všem zúčastněným. :-) :-) :-)
Daniela Lender Chaloupková
Máte nadaná vnoučata a krásné fotky :-) Obrázky (zejména reprodukce starých Mistrů) i loutky jsou obdivuhodné. Osobně mám na veškeré ruční práce "obě ruce levé", o to více obdivuji ty, kteří to umějí.
Marie Seitlová
Pěkné práce dětí ze ZUŠ v Holešově, Aničko máš šikovná vnoučata. Díky za článek
Marie Měchurová
Taky jsem se na výstavu vypravila. Brýle jsem nechala doma, tak jsem měla co dělat, abych našla tři linoryty našich vnuků. Nejstarší tam má ještě loutku. Některé výtvory byly přímo profesionální. Moc podařená výstava. Máme to ale šikovné vnučky a vnuky!!
Libuše Heulerová
Aničko, máš moc šikovný vnoučci!!! Krásná výstava.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden

Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...