Ilustrační foto: Pixabay
Tělesné potěšení
5. 6. 2025Seděl v metru a hltal. Horké lasagne. Stačil si je, ještě než vběhl do metra, ohřát. Hltal i slečnu, která seděla naproti němu. Hltal jí očima, ale i ušima.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Iveta Tomčíková
5.6.2025 16:33
Paní Libuš K. tak to je super! :-)
Mám dost napsaných básniček trochu eroticky laděných a po těch zkušenostech zde ze začátku jsem se skutečně neodvážila je zde nabídnout k uveřejnění!
No uvidím co čas a pan redaktor ukáže, zda odsouhlasí... je to jen na něm. :-)
Libuše Křapová
5.6.2025 16:25
Pobavila jsem se. A dodám - holky, my tu nejsme ani svaté, ani křehké květinky :-) Většinou rozumíme i erotice a narážkám, redakce zrovna tak :-)
Iveta Tomčíková
5.6.2025 16:23
Děkuji všem co zde přidali své komentáře za to, že se jim příběh líbil a mé sepsání jeho děje též. Velmi si toho vážím.
Iveta Tomčíková
5.6.2025 16:20
Paní Ivo B.
- když jsem zde uveřejnila svůj první článek a zanedlouho se mi ozvala paní, která je tu 10 let, že se nechovám tak zvaně "slušně" neb nedělám to co ona byla zvyklá a považuje to za povinnost, docela mi to odradilo. Jsem slušná a slušná zůstanu, jen řídit se podle jedné, která to tak chce, už jak jsem viděla na jiných profilech - zcela neplatí. Ale to jen tak mimo... zamrzí, ale o to víc potěší, že redakce tohoto webu uveřejnila můj článek a dokonce se ani nelekla trošku erotického nádechu v textu. :-)
Je jen volba redakce a pana redaktora, co zde uveřejní. A to je super!
Jinak příhoda se stala kolem 16 hod., kdy jezdím metrem denně z práce.
Jestli to byl pozdní oběd, či časná večeře nevím, ale pravdu máte v tom, že na vlastní noze jsem ani já tenkrát nestála! :-)
Iva Bendová
5.6.2025 14:29
V kolík to bylo hodin, to hodování ve vagónu v metru? Většinou tam stojím na jedné noze a ještě ne na svojí :-D Jinak to hodilo na stránky íčka pikantérii, a to se, koukám pod sebe, cení :-D Gratuluji, Iveto :-)
Daniela Lender Chaloupková
5.6.2025 11:08
Cha cha cháááá :-)) skvělé, díky, moc jsem se pobavila :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Umíte hrát na nějaký hudební nástroj? A hrajete na něj ještě?
Ano, umím hrát na několik hudebních nástrojů