Ilustrační foto: Pixabay
Tělesné potěšení
5. 6. 2025Seděl v metru a hltal. Horké lasagne. Stačil si je, ještě než vběhl do metra, ohřát. Hltal i slečnu, která seděla naproti němu. Hltal jí očima, ale i ušima.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Škodová
7.6.2025 09:27
Po přečtení článku jsem se pousmála. Dle pisatelky byl mladík asi opravdu mladý a navíc i vtipný. Věřím, že chutné jídlo a pohled na krásnou slečnu mu stačilo ke
spokojenosti.
Iveta Tomčíková
6.6.2025 16:39
Děkuji Vám všem, kteří jste mi zde napsali komentář a bude mi ctí, když budete mé články (není jich mnoho), ale i básničky (těch je skoro 100- nebojte všechny zde neuvedu), které jsem nabídla této web stránce k uveřejnění - brát či chápat, nebo ne-chápat. To už je na každé/každém z vás.
Někoho urazí, někoho pobouří, někomu hrají do noty a někdo je rád, jen tak čte...:-)
Co člověk to názor.
Děkuji ještě jednou za vaše komentáře, moc si jich vážím.
Jana Šenbergerová
6.6.2025 08:34
Těch potěšení není zas tolik, abychom se zrovna těmto vyhýbali. Kdyby jich nebylo, brzy bychom vymřeli. A není nad spojení příjemného s užitečným. Iveto, ráda se seznámím s vaší další tvorbou.
Zuzana Zajícová
5.6.2025 19:43
Sem s trochou erotiky, té není nikdy dost, vyšší věk nás neodradí! Bezva článek dle mého gusta.
Iveta Tomčíková
5.6.2025 16:45
Paní Danielo,
ani nevíte jak si vážím vašich slov.
Jak jsem psala i té paní, jsem slušná a slušnou i nadále zůstanu.
Dost mě to odradilo, tomu věřte!
Ještě jednou moc Vám děkuji za to co jste zde napsala!
Pár článků a mnoho básniček tedy zkusím uveřejnit, pokud to redakce schválí, budu se těšit, že je budete ráda číst. :-)
Krásný podvečer i Vám, Vy jste mi ho svým komentářem udělala.
Daniela Lender Chaloupková
5.6.2025 16:41
Paní Iveto, ač není mým zvykem přispívat dvakrát pod stejný článek, tentokrát mi to nedá, abych si nepřihřála polívčičku :-)) Píši sem cca tři měsíce a už jsem zjistila, že většina íčkařů jsou slušní a solidní lidé, dokonce se smyslem pro humor :-)) Jsou ovšem i tací, kteří na všem vidí jen to negativní, sami nic nenapíší, ale kritizují a prosazují jen tu svou a jedinou "správnou" pravdu. Předpokládám, že taková byla i paní, která Vás kárala ... Nenechte se odradit, pište dle svého rozumu, citu a srdce, a případná negativa ignorujte. Vaše příspěvky si jistě spokojené čtenáře najdou. Mně osobně se líbí moc :-)) Hodně zdaru a štěstí!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Umíte hrát na nějaký hudební nástroj? A hrajete na něj ještě?
Ano, umím hrát na několik hudebních nástrojů