Poslední koncert
FOTO: Z osobního archivu I. Hřebíčkové

Poslední koncert

5. 6. 2025
hudba Jarní soutěž 2025 kultura Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Tak hlavně, že je na fotbal...tohle mě moc mrzí...
Zuzana Pivcová
Mě moc mrzí, že i v takovýchto případech má stát jiné priority. Různá tvrzení o podpoře seniorů jsou pouhé fráze.
Ingrid Hřebíčková
Děkuji vám všem za slova pochopení. Paní Miloslavo, uvažujeme o to, že se po prázdninách budeme stýkat. Snad to dobře dopadne.
Ingrid Hřebíčková
Děkuji vám všem za slova pochopení. Paní Miloslavo, uvažujeme o to, že se po prázdninách budeme stýkat. Snad to dobře dopadne.
Anna Potůčková
Konec smutný a mrzí mě to. Ach ty peníze......
Miloslava Richterová
Paní Ingrid, díky, hned bych šla na váš koncert, chodím na koncerty dětí i dospěláků, mám ráda krásnou hudbu i lidovou píseň, jsem ráda, že ji v zuš vždy zařadí. Ale nesmutnila bych, je tady přece možnost scházet se s kolegy a hrát dál :-)
Daniela Lender Chaloupková
Čím dál tím víc je všechno "jenom" o penězích ... Na rozumné věci nejsou, na nesmysly se vyhazují ... ach jo ... Moc hezké čtení, ale smutný konec. Je mi to líto :(
Alena Tollarová
Už už jsem chtěla začít psát, jak je to pěkné a jak se mi to líbí, když jsem dospěla k poslední větě článku. Ach jo :( :( :(
Iva Bendová
Dovětek Jany vyslovil nevyřčené. Cítím teď záchvěv krasosmutnění.
Jana Šenbergerová
Škoda, že hodně dobrých a prospěšných projektů ztroskotá na nedostatku peněz. S některými "božstvy" není radno si zahrávat. Děkuji za článek. Pro vás nepochybně smutná skutečnost. Mne napadá, že je lepší poznat a ztratit, než nepoznat nikdy. Zažitou radost vzít zpět nelze.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden

Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.